GODINAMA SE BORI SA ALOPECIJOM: Zbog OVE žene koja vodi borbu sa AUTOIMUNOM BOLEŠĆU je VIL SMIT NASRNUO na Krisa Roka! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je Džejda Pinket, supruga Vila Smita zbog koga je glumac nokautirao voditelja na dodeli Oskara!

GODINAMA SE BORI SA ALOPECIJOM: Zbog OVE žene koja vodi borbu sa AUTOIMUNOM BOLEŠĆU je VIL SMIT NASRNUO na Krisa Roka! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen

Džejda Pinket Smit, supruga Vila Smita, koji je na 94. dodeli Oskara ošamario Kris Roka jer mu je spomenuo ženu, od 2018. godine bori se sa alopecijom, retkim autoimunim poremećajem, koji se ispoljava kroz gubitak kose.

Ovo saznanje ranije je šokiralo brojne njene fanove, a reakcije glumice po ovom pitanju oduševile su ceo svet.

Naime, glumica je u svojoj seriji “Red Table Talk” ranije objasnila kako se osećala kada je prvi put primetila simptome.

 

 

– Reći ću vam da je bilo zastrašujuće kada je počelo. To je bio jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se bukvalno tresla od straha – kazala je ranije Džejda.

Glumica se suočila sa velikim gubitkom kose, a voditelj Kris rok je to prokomentarisao tokom 94. dodele Oskara u losanđeleskom Dolbi teatru.

 

Podsetimo, svojevremeno se šuškalo da je Džejda "prevarila" Vila 2020 godina sa muzičarem Augustom Alsinom, tačnije oni su rešili da se odalje malo jedan od drugog na kratko, ona je ušla u vezu, Vil je tada pao u depresiju bio u katastrofa stanju i rekao je da ga je sramota ali da je mnogo voli da je majka njegove dece i da će da joj oprosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading