Majka Milice Veselinović hoće da joj se ĆERKA VRATI KUĆI: "Ako dođe do POMIRENJA Mine i Mensura, neće joj biti lako!"

Autor:

Zadruga

28.03.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka aktuelne zadrugarke otvorila dušu.

Majka Milice Veselinović hoće da joj se ĆERKA VRATI KUĆI: "Ako dođe do POMIRENJA Mine i Mensura, neće joj biti lako!"

Foto: printscreen/youtube.com

Ulazak rijaliti zvezde Mine Vrbaški u Belu kuću je poremetio sve, a posebno Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića koji su u toku prethodne noći se suočili i častili jedni druge razno raznim uvredama među kojima je pomenuta i Miličina majka Ana Veselinović. Ona je otkrila kako se oseća i da li prati rijalti.

Foto: printscreen/youtube.com

Ana Veselinović Miličina majka

- Nemam šta da komentarišem više, volela bih da sutra dođe kući iskreno, jako mi nedostaje, sedam meseci je previše. Mi se nikada nismo odvajali. Verujte mi da mi je lakše kada ne palim televizor. Mogu da očekujem svašta, više me ništa neće iznenaditi - počela je priču Ana Veselinović.

Foto: printscreen/youtube.com

Ana Veselinović govori o ćerki

Anu smo takođe pitali kako gleda na ulazak Mine Vrbaški u rijaliti i da li misli da će doći do pomirenja između nje i Mensura.

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški zadrugarka

- Ako dođe do pomirenja Mine i Mensura neće joj biti lako. Mina je spremna na sve da povrati Mensurovu ljubav, ona bi sve uradila iz inata. Ja sam za Novu godinu kada sam ušla bila ljuta na njega. Tada je Mensur bio u priči sa Anom, više ne znam ni šta da mislim. Koliko je loš prema njoj, toliko je i dobar, čini mi se da je samo od sebe ne brani. Ali ni Milica nije ćutljiva, kada krene da priča ne zna da stane. Ona njega voli, to se vidi, pričaju da je manipulator i rijaliti igrač ali od toga nema ništa, ja svoje dete poznajem najbolje od svih. Kada je ulazila nisam očekivala ovakav teror od strane zadrugara, mučno mi je da gledam ali šta je tu je, samo da mi ona ostane pribrana - ispričala je Ana za Pink.rs.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić zadrugar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading