Milica Veselinović UNAKAZILA Mensurovo lice NOKTIMA: Štipala ga i tukla uživo u programu, pa mu spomenula Minu Vrbaški! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.03.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović ponovo dominira agresijom po Zadruzi!

Milica Veselinović UNAKAZILA Mensurovo lice NOKTIMA: Štipala ga i tukla uživo u programu, pa mu spomenula Minu Vrbaški! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su, jedan drugom uputili niz uvreda koje ni malo nisu prijatne. Naime, Milica je htela da ostavi Mensura dok se on protivio bilo kakvom raskidu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić tuča

 

- Ništa nisi bolji od svih ovih ljudi koje ponižavaš. Je*em ti sve u pi*ku što imaš. Nagledala sam se ja takvih kao što si ti! Dva meseca si se razvlačio sa njom a ja ništa nisam rekla! Ti si grozan i odvratan čovek! Ti si previše loš čovek. Smradu jedan, nečoveku jedan. Smeješ se na silu Mensure. Možda ovi poveruju da nam je sve cvetno ali ne, nije. Ti bi d*pe dao za rijaliti. Ponoviću i tvoje i moje reči- ističe Milica.

- Je l' sam ti ja nešto ružno rekao? Sve je okej, ja ti ništa ne zameram - upitao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić tuča Zadruga 5

 

- Sada ću tek reći šta si pričao! Idi kod Mine Vrbaški koja ti je rekla sve te teorije zavere da su svi protiv tebe - rekla je Milica.

- Ti i ja smo sada završili i nećemo nikada završiti. Ja se sa njima svađam zbog tebe, debilu jedna malu debilni. Ko su oni da se ja raspravljam sa tobom, ko?! Ne mogu da verujem da si tako loš čovek, ne mogu da verujem. Hvala ti Milice, hvala ti - rekao je Mensur.

Detaljnije u nastavku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Janko

20.03.2022 16:56

Neuka gluma.

Dr "Frojd"

20.03.2022 21:24

Prvo Maja grebala Cara, a onda je to kopirala Dalila i isto radila Caru. Sada to isto radi Milica Mensuru. Sve kopija do kopije. I, sta je tim kalasturama da grebu mladice ? Gde su to naucile? A za tako nesto , Veliki sef treba da ih odmah diskvalifikuje zbog fizickog nasilja . Dokaz ( ogrebotine ) je ocigledan , vidljiv svima !