Tomović završio u BOLNIČKOJ POSTELJI: Digla se velika DRAMA zbog Vladimira, potresna poruka sve UPLAŠILA: Budite uz mene... (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović izazvao je opštu paniku na Instagramu objavnom iz bolničke postelje!

Tomović završio u BOLNIČKOJ POSTELJI: Digla se velika DRAMA zbog Vladimira, potresna poruka sve UPLAŠILA: Budite uz mene... (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti učesnik i biznismen Vladimir Tomović već duži vremenski period živi u medijskoj ilegali. Nakon što je diskvalifikovan iz rijalitija ,,Zadruga", Tomović se potpuno povukao, neko vreme pravio je skandale sa Ivanom Aleksić, bivšom suprugom repera Nenada Aleksića Ša, a onda je odjednom sve utihnulo. 

 

 

I dok se mnogi pitaju šta se dešava sa Tomovićem, da li ćemo opet imati prilike da ga vidimo na malim ekranima u nekom rijalitiju, on vrlo vešto skriva svoju privatnost, te se okrenuo biznisu, koji mu donosi novac. 

 

 

No, kako je Tomović jedan od rijaliti učesnika koji važi za najvećeg zavodnika, govori činjenica da on svoj fizički izgled svakodnevno neguje u teretani, a mnoge devojke i dalje lude za njim. Pored toga što se održava u teretani, Tomović je svojevremeno znao i da odlazi na buster infuzije, te je tako objavio fotografiju koja je sve u prvi mah uplašila. 

 

 

Naime, pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 2", Tomović je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, kako je priključen na infuziju, što je sve uplašilo, a onda je on objasnio odmah u opisu šta se desilo. 

Infuzija me je podržala mada ne bi bilo loše da i vi budete uz mene - napisao je Vladimir. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading