Kristijan izbegao SIGURNU SMRT! Golubović u OČAJU, plaši se da izađe iz KUĆE: Mogao sam na mestu da ostanem MRTAV!

Autor: Dragana Žikić

Zadruga

20.03.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je doživeo pravu dramu na Bulevaru Kralja Aleksandra.

Kristijan izbegao SIGURNU SMRT! Golubović u OČAJU, plaši se da izađe iz KUĆE: Mogao sam na mestu da ostanem MRTAV!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović je zabrinuo mnoge fanove nakon što je na svom Facebook profilu objavio poruku, koja nikome nije lepo legla.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Objava Kristijana Golubovića

- 19. mart 1999 - te sam umalo izgubio glavu u Atini... Večeras, lakši slučaj - ali opet je bilo za dlaku kritično! 19. mart je definitivno za mene lično: Đavolji dan - napisao je Kristijan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović

Portal Republika.rs je odmah pozvala bivšeg robijaša kako bi došli do saznanja šta se zapravo desilo, a Kristijan je bio i više nego raspoložen da ispriča:

- Desilo se to da su pre 20 i nešto godina pucali na mene, jedva sam živ ostao, a svakog 19. marta mi se dešava da imam maler. Ceo dan nisam izlazio nešto mnogo iz kuće, išao do prodavnice ništa specijalno, i uveče me zove drug da idem da vidim lokal u Bulevaru - započinje Kristijan pa dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan Golubović, bivši zadrugar

- Ja izađem iz lokala i njih troje stoje tu, sve smo videli reko ajde da idem kući i ulazimo u kola i jedan od njih kaže u rikverc da se vratimo da izađemo na Bulevar. Krene dečko u rikverc i u tom momentu jedan momak kaže sebi u bradu kao "stani" zbog tramvaja koji je išao iza, a nagib je takav bio da vozač ne vidi ništa, moraš do pola da izađeš na šine da bi video da li ide nešto jer je takva ulica - priča Golubović i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović, bivši zadrugar

- Znači njih troje su blenuli u mene kao u televizor, dečko je krenuo 20 centimetara unazad i tramvaj mu je otkinuo celu zadnju stranu auta... Da je bilo pola metra više to bi bilo kobno! Udara u moju stranu (suvozačevu) i ostajem na mestu mrtav ili zgužvan - rekao je Kristijan.

Republika

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan Golubović, bivši zadrugar

Bivši zadrugar je istakao da nema povreda, ali da strepi od marta meseca jer je to za njega baksuzan mesec.

- Ja sam dobro, znam kakav je dan, moja sudbina je da u martu neko puca na mene. Uvek u martu očekujem nesreće, niko se nije nadao tramvaju ni od kuda. Tramvaj nije mali pa da kažeš nisam video. Iznervirao sam je*e mi se i za kafanu i za parking, šteta 1.000 evra ni za šta. Ne pratim tragove i znakove kraj puta. Bog me sto puta upozorio, ja imam intuiciju i moj život je izgrađen po tim lestvama. Po tome sam se uvek ophodio - priča Kristijan, pa ističe:

Republika

Foto: E-Stock

Kristijan Golubović, bivši zadrugar

- Jednom čoveku je rekla žena da će 22. da umre, i on se na taj datum uvek zatvarao u kuću i onda je pala greda i ubila ga u rođenoj kući. Viša sila je pobedila, do tada nisam verovao u vidovnjake i vilenjake - rekao je Kristijan za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bg

15.04.2022 12:16

Vidovnjaci, vilenjaci ajkula drakula i nindza kornjace 🤣🤣🤣