VUDU MAGIJA bačena na Dejana! Dalila nije mogla da ga UBIJE, ali ga MUČI, beli mag otkrio povezanost ESTRADE i CRNE MAGIJE!

Autor:

Zadruga

05.03.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beli mag otkrio istinu o crnoj magiji i onima koji poznatima koji se sa istom bore.

VUDU MAGIJA bačena na Dejana! Dalila nije mogla da ga UBIJE, ali ga MUČI, beli mag otkrio povezanost ESTRADE i CRNE MAGIJE!

Foto: ST/N. Madnić, Pixabay

O crnoj magiji koja je bačena na Dejana Dragojevića mesecima unazad se govori, a razlog za sve to je što i nakon javne prevare njegove supruge Dalila Dragojević sa Filipom Carem, on nije želeo da odustane od nje, te je doživljavao razna nervna rastrojstva, samopovređivao se, sekao glavu... Zbog svega toga javnost i Dejanova porodica tvrde da je Dragojević pod uticajem raznih sila, a Dalilu povezuju sa vradžbinama i bajanjima.

Poznati beli mag, Lav Geršman, komentarisao je sve ovo i dao svoj sud o tom da li je Dejan zaista pod uticajem crne magije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Beli mag o Dejanu i Dalili

- Moguće je da je ovde bila reč o vudu magiji. U tom slučaju nije bitno da li je taj neko prisutan ili ne, ako je magija urađena. To je princip: "Ako ja bez tebe ne mogu, a ti sa mnom nećeš, svet je nemilosrdan". Ime Dalila ne postoji u mom spisku profesionalica, ako je nešto i radila, samo je po savetu nekog učitelja ili prijatelja koji je u tom poslu stručnjak. Za vudu magiju postoji nešto obavezno što nosi energiju protiv onog na koga je bačena magija. Ona je kao i svaka druga. Njom se može izlečiti ili ubiti. Postoji vrlo bitna caka u magiji, da li je reč u crnoj ili beloj, ne sme da radi u svoju korist. A da li je kod njega zaista nešto postojalo ne znam, jer bi trebalo da vidim njegovu auru. Da li je nešto urađeno, vidi se po biopolju. Ona njega ne može naterati da se ubije, ali se muči, dolazi mu negaitvna energija - priča beli mag i dodaje da nije isključeno da se Dejan obratio nekome za pomoć kada je zbog povreda izašao iz Bele kuće.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pod uticajem crne magije

- Moguće da je izašao da se obrati kod nekog za pomoć. Takođe, možda je i ta devojka otišla kod vračara ili je dala znake i rekla da je on više ne zanima, i tako je sve prestalo - dodaje on i objašnjava:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević palila Dejanove igračke

- Crna magija nije teško da se skine, teško je da se napravi. Dug je proces napraviti, i veoma je skupo. Ispod 10.000 evra niko neće da priča na temu crne magije. Skidanje je lako i jeftino. Na primer vudu magija košta u zavisnosti od toga koliko debeli novčanik neko ima. Onaj ko radi sa vudu lutkom, baca iglicu, da li u glavu, seksualnu čakru ili srce. Rituali su uvek isti, a u vudu lutki stoji nešto od ličnih stvari. Ako se lutka spali, magija automatski nestaje. Ova magija ne traje dugo.

Poznati traže pomoć 

Geršman je otkrio i da mnoge poznate ličnosti često zakucaju na njegova vrata kako bi saznali da li im "vračare" rade o glavi.

- Non-stop traže pomoć. Medijske ličnosti, nezavisno da li su iz sveta politike, umetnosti ili šou biznisa. Uglavnom pitaju šta će biti sa njima u budućnosti. Oni mlađi pitaju čime treba da se bave, da li su na dobrom putu. Za ljubav takođe su veoma zainteresovani. Usedelice dolaze, pitaju se zašto je to tako, ali i oni koji znaju da ne izgledaju baš kao zvezde. Dosta mi se obraćaju i oni koji su izgubili porodicu ili im je porodica pred raspadanjem. Plaše se da im nešto bačeno, nema pravila. Niko ne misli da je on kriv, svi traže krivce u drugima. Postoje stvari koje Bog ne prašta, to su sedam grehova. Ipak, najčešće traže tarot i interesuju se za budućnost na svim poljima. Ljudi koji su ovde poznati, malo ko je od njih poznat u pozitivnom smislu. Poznati su po skandalima, po frkama, po protivljenju protiv zemlje, Boga ili čisto ovako. Kad se njima to vrati, onda je nešto urađeno protiv njih, ali zlo se vraća, bez obzira da li je rađena magija ili ne.

Predvideo smrti poznatih

- Svoje prognoze za 2020. godinu zasnovaću delom na onome što je rečeno i odlučeno na Svetskom kongresu magova prošle jeseni, a koji je trajao desetak dana i bio održan u Minhenu - rekao je magistar bele magije u jednom obraćaju pre dve godine, a sada kaže da su se nažalost njegova predviđanja ostvarila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Beli mag o predviđanjima

- Nakon što sam to rekao, počeli su da umiru od korone. Još pre bombardovanja rekao sam da će se tražiti više muške dece, što znači rat dolazi. Petnaest odsto onih koji su preminuli, preminuli su od korone, drugi deo izgubio je život zbog nepravilnog lečenja ili pogrešne dijagnoze, ali i drugih bolesti. Ove godine će na estradi biti isto razvoda koliko i venčanja - zaključio je Lav za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ranko

05.03.2022 14:45

Čibe magijo, čibe! Pis!