UBIĆU Dalilu, ja sam PSIHO! Aleks od LJUBOMORE ne zna gde udara, IZGUBILA RAZUM, spremna na SVE, UŽAS!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zadruga

05.03.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić izgubila je razum od ljubomore.

UBIĆU Dalilu, ja sam PSIHO! Aleks od LJUBOMORE ne zna gde udara, IZGUBILA RAZUM, spremna na SVE, UŽAS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić priznala je da je spremna na sve kad je uhvati napad ljubomore, a kako je Dalila Dragojević na ratnoj nozi sa Filipom Carem, Aleks ozbiljno strahuje da bi Dejan mogao ponovo da se pomiri s bivšom ženom. Nikolićka je otkrila da joj je Dalila stalno pred očima i da je stalno vidi u glavi svog dečka. Naime, zadrugari su slušali muziku i zabavljali se, a Aleksandra je odjednom dobila napad histerije od same pomisli da je Dejan odsutan i tužan jer ga je pesma podsetila na veliku ljubav koju je imao s Dalilom, pa je ozbiljno pripretila bivšim supružnicima. Nakon scene koju je napravila Dejanu pred svima je objasnila da mu je bolje da i ne pomišlja na pomirenje s Dalilom jer će posledice biti fatalne i kobne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o Dejanu i Dalili

- Ja sam malo psiho, kako da vam kažem. Išla je neka pesma i Dejan je pevao i gledao u daljinu. Ja sam tad pomislila da on misli na Dalilu. Pomerila sam se sa strane i gledam šta peva. Mene ovde svi poznaju i znaju da nisam normalna, da sam na sve spremna, pa i da ubijem Dalilu ako se pomire. Umislila sam da misli na nju, da peva i misli na nju. On je meni posle objasnio da nema potrebe da mislim na to. Ja sam ljubomorna na svaku devojku koja njega pogleda, ubila bih je. Vi ne znate kako je on gledao u trenutku, bio je pogled koji govori: "Teško mi je" - besnela je ona i otkrila da su je privremeno umirile Dejanove tvrdnje da se između njega i bivše supruge baš ništa ne dešava, te da ne postoje šanse da se njihova ljubav nastavi.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

 

 

Biljana Dragojević: Neću ni Dalilu ni Aleks za snaju

Majka Dejana Dragojevića Biljana Dragojević gostovala je u emisiji "Minsko polje" na portalu Srpskog telegrafa - Republika.rs, a na pitanja o Aleksandri Nikolić, novoj devojci svog naslednika, uopšte nije želela da odgovara. Sudeći po reakciji na sam pomen Dalile i Aleksandre, nijednu od njih dve neće za snajku.

- Ja sad ne verujem da će se oni pomiriti, ali imam zrno straha zbog prethodnih iskustava. Ja ću da uživam i nadam se da neće napraviti istu grešku treći put. Ja njega pitam za sve, pričam s njim o svemu. On meni kaže da mu Dalila nije u glavi, da ne razmišlja više o njoj. Videćemo šta će dalje biti - pričala je Nikolićeva dok je Dejan pokušao da objasni da se nalazi pod velikim pritiskom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević o Aleksandri Nikolić

- Ja ne smem da se probudim kad je muzika da me Aleksandra ne bi gledala. Ima pravo da sumnja, slobodno. Kad pomisli, ja ću da demantujem i pokažem da nije tako, neću previše da potenciram. Najbolje sad da bežim i od muzike!

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

05.03.2022 11:20

Ludnica. A u ludnici ludaci.

Odgovori 10 0