Dalila Dragojević HITNO napustila rijaliti: Prevezena DIREKTNO u ordinaciju, nije mogla da veruje šta je videla u OGLEDALU, svi ostali ZATEČENI ishodom (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.03.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević, aktuelna učesnica rijalitija "Zadruga" postala je poznata javnosti svojim učešćem u jednom rijalitiju, a u jednoj od sezona ovog rijalitija je čak odnela i pobedu.

Dalila Dragojević HITNO napustila rijaliti: Prevezena DIREKTNO u ordinaciju, nije mogla da veruje šta je videla u OGLEDALU, svi ostali ZATEČENI ishodom (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragojevićka, tada Mujićeva, uvek je bila "svađalica" ibritkog jezika, pa i dok je bila u drugom rijalitiju svojevremeno, a u sezoni u kojoj su učestvovali Nenad Marinković Gastoz, Tijana Ajfon, Ružica Veljković i Brendon, njoj se dogodila užasno neprijatna scena tokom jedne od svađa, a kamere su zabeležile svaki sekund.

Naime, Dalila je svojevremeno tokom svađe ustala i vikala iz sveg glasa, a u jednom momentu, njoj je ispao zub iz vilice. Ona je odmah primetila šta joj se dogodilo, pa prekrila lice rukama i otrčala do ogledala da se ogleda.

Kada su ostali shvatili šta se dogodilo, bukvalno su se valjali po podu od smeha.

Klip je postao viralan, a detaljno ga možete pogledati ispod ovog teksta.

Nakon toga je hitno napustila vilu i otišla u stomatološku ordinaciju, da joj zubar vrati zub jer od sramote nije mogla da učestvuje u emisiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
mm

03.03.2022 13:16

baba kreyuba ylo nevidjeno dabogda joj sve isplo

Lida

03.03.2022 14:07

Sram vas bilo!! Nemate sta napisati novo i slagati pa vadite videa od prije 10 godina ...Karma ce vam naplatiti za svagu ovakvu manipulaciju !! Vidi se da je hranila onog nesposobnog Dejana 5 godina ,a kojem sada i Djedovic okrece ledja jer je shvatio koliko je Dejan zao i glup momak! koristi druge da bude zrtva ...sramota! Dalila je stasala u zenu koja je skucila dom i sve ...dok je muz igrao igrice i cekao da ona zaradi za obrok,,,sramota!! Kakvo je djetinjstvo imala,kako je zivjela izrasla je u jaku zenu i pametnu...dzaba ju pljujete ..Greska joj je Car koji je manipulativno zivcani bolesnik i nasilnik prema zenama,,zbog cega je vec bio u zatvoru !! Ne znam kako samo mogu nasilnika pustiti u rijaliti medju zene,kad je robijao zbog prebijanj svoje djevojke i svast nesto??Sto o tome ne pisete??!!

Odgovori 2 14
Dr "Frojd"

03.03.2022 21:02

@Lida - A sto se tako " jaka i pametna zena " vezuje za nesposobne muskarce koje hrani ili za nasilnike koki je maltretiraju ? Ha, ha ha Znaci , nije bas pametna !

Odgovori 13 2
sat

04.03.2022 17:29

devojka se prolepsala korigujuci nos,usta i zube,pohvalno,jer ruzne pate da postanu lepe,a o njihovom zivotu ima prica ,te covek nije u stanju biti objektivan