Ispovest rijaliti zvezde koju je bivši MUČKI TUKAO i terao na odnose: Deca su gledala kako me KRVNIČKI BIJE, STRAHUJEM za decu, pomozite mi molim vas! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

02.03.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs prvi put progovorila je bivša rijaliti učesnica i kaskaderka Dragana Vidojković, koja je proživela bolesnu torturu bivšeg supruga, sa kojim ima dvoje maloletne dece.

Ispovest rijaliti zvezde koju je bivši MUČKI TUKAO i terao na odnose: Deca su gledala kako me KRVNIČKI BIJE, STRAHUJEM za decu, pomozite mi molim vas! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Bivšu rijaliti učesnicu i kaskaderku, Draganu Vidojković jutros je saznala da joj bivši partner Mladen Gajić maltretira decu. Naime, pre četiri godine nju je tadašnji momak pretukao, zbog čega ju je Fondacija ''Humanist'', na čelu sa Branislavom Simićem dovela u Beograd i smestila u sigurnu kuću. Dragana je dobijala punu pomoć kroz te četiri godine, što se tiče zaposlenja i pomoći.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Dragana Vidojković

Dragana je prvi put izašla u javnost, a pred našim kamerama otkrila je monstruozne detalje potresne životne priče, kao i kroz kakve batine je prošla sa bivšim partnerom Mladenom, koji se inače bavi di džejingom. 

- Čim sam upoznala tog čoveka sam postala žrtva, tada sam ušla u koš sa demonima. Upoznala sam ga preko društvenih mreža, a u tom momentu mi je preminuo otac - započinje priču Dragana koja je smatrala da će joj on biti najveća podrška i da je odlučila da mu da šansu.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Dragana Vidojković

- Iza nas je dvoje dece, zato sam i odlučila da vam se obratim. Ovde nije reč o nama, nego o deci koja nisu kriva, a ispaštaju zbog oca. Bila sam šest meseci u sigurnoj kući zbog njega, a tada mi je sin imao tri meseca - priča Dragana kroz suze i dodaje:

- On nikada nije pokazivao nikakve insinuacije da je nasilnik, od početka smo bili skladna porodica. Prvi znaci su krenuli kada je krenuo da gubi novac, primetila sam promene u ponašanju, nedolaženje kući. Njegova majka je to pravdala da su sve to njegovi problemi i da se skloni da mu dam šansu - priča kaskaderka i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com

Dragana Vidojković

- Prve batine sam dobila u trećem mesecu trudnoće, gde mi je rekao "Ku*vo rodićeš to dete, uzeću ti ga i letećeš na ulicu", to je i uradio, golu i bosu me je izbacio na ulicu, a vratio me njegov otac. Njegovi roditelji su znali šta radi, ali oni su mene ušuškali da bi zaštitili sina jedinca - ispričala je Dragana.

Kako je sve to izgledalo i šta je sve Dragana ispričala možete videti u video klipu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading