Lukas otkrio sve o SKANDALU na probi za nastup: Pevač priznao da je OBAVIO POZIV, pa se obratio RTS-u i spomenuo DISKVALIFIKACIJU! (FOTO)

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

02.03.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas se oglasio za portal Republika.rs nakon što je procurila informacija da je napravio navodni haos na probi za sutrašnji nastup.

Lukas otkrio sve o SKANDALU na probi za nastup: Pevač priznao da je OBAVIO POZIV, pa se obratio RTS-u i spomenuo DISKVALIFIKACIJU! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

ST/P. DIVAC

Danas je u studiju RST-a održana proba pred festival ''Pesma za Evroviziju 22'', koji će se održati od četvrtka do subote, a na probi je došlo do skandala zbog pevača Ace Lukasa i njegovog tima.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Aca Lukas i PR tim

 

Nakon navodnog haosa, Lukas je odlučio da se oglasio i otkrije šta se zapravo desilo. Za portal Republika.rs Lukas je dao izjavu, a tom prilikom nije štedeo sve aktere priče.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aca Lukas

 

- Nije tačno da je plakala Italijanka, plakala je naša radnica koja je deo tima samo zato što ju je neko iznervirao. Što se tiče tog čuvenog poziva koji je dobila Italijanka, ja sam zvao da im kažem da se povuku sa probe zato što nije bilo sve urađeno onako kako sam ja hteo i samim tim nismo mogli ni da imamo probu. Kada su ispunili adekvatne uslove moj tim i ja smo se vratili i održali probu. Te navode da ja pravim skandale na RTS tokom proba šire drugi mediji koji žele mene da uklone sa ovog takmičenja, a ako sam ja stvarno takav kako tvrde, zašto me onda RTS ne diskvalifikuje? Počeli su da konstruišu priču ti mediji, a svi znamo koji su, kako njima odgovara - izjavio je Lukas za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading