SKANDAL na probi za nastup Ace Lukasa! Folkerov tim PRIMORAN da napusti zgradu RTS-a!

Autor:

Zabava

02.03.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal je izbio na probi za nastup Ace Lukasa.

SKANDAL na probi za nastup Ace Lukasa! Folkerov tim PRIMORAN da napusti zgradu RTS-a!

Foto: ATA Images

Danas je u studiju RST-a održana proba pred festival ''Pesma za Evroviziju 22'', koji će se održati od četvrtka do subote, a na probi je došlo do skandala zbog pevača Ace Lukasa i njegovog tima.

Republika

Foto: ATA Images

Haos na probi Ace Lukasa

Naime, muzičarke koje su došle iz inostranstva kako bi nastupale sa Lukasom, došle su u dogovoreno vreme i počele sa pripremama, a u jednom trenutku su dobile poziv u kom im je rečeno da hitno napuste zgradu i povuku se, što su one uradila u suzama - rekao je izvor za Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Muzičarke koje nastupaju sa Acom Lukasom

Podsetimo, Aca Lukas juče je održalo konferenciju za medije na kojoj je tvrdio da RTS nije ispunio zahteve za nastup, a tražio je i od Olivere Kovačević, urednice zabavnog programa RTS-a, da otkrije imena članova žirija, koja se svake godine drže u tajnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sloba grobar

03.03.2022 11:32

Moraće vrhovni kapetan lađe da se umeša i podigne borbenu gotovost u sadejstvu sa brigadnim podnarednikom, s petnaestodnevnim specijalnim tečajem,,,