POBEDNIČKO I PRAVOSLAVNO! Otkriveni svi DETALJI porođaja Matejine sestre, Sara nije krila SUZE, a evo na koga beba LIČI!

Autor: Vladan Mišić

Zadruga

01.03.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Reljić otkrio kako se oseća povodom prinove, kao i na koga beba liči.

POBEDNIČKO I PRAVOSLAVNO! Otkriveni svi DETALJI porođaja Matejine sestre, Sara nije krila SUZE, a evo na koga beba LIČI!

Foto: republika.rs

Bivši zadrugar Filip Reljić postao je otac, a sada je za portal Republika.rs otkrio svoje emocije povodom ovog prelepog događaja. Kako je i sam rekao, bio je veoma radostan, kako običaji nalažu pocepana mu je i majica, te nam je otkrio i na koga beba liči.

Foto: Instagram.com

 

- Osećam se top! Top topčina, ja sam prava momčina! Ono cepanje majice je bio standard, u studiju su bili drugari, kao i sestra. Proslava tek treba da bude! Beba je šećer medeni. Na mene liči, mada naravno uvek je situacija da mama kaže da beba na nju liči, a otac da liči na njega - rekao je Filip.

Reljić je za naš portal otkrio i kako se osećala njegova sestra, pevačica Sara Reljić, čim je čula radosne vesti, kao i zašto su se njegova izabranica Maša i on odlučili baš za ime Viktor.

Republika

Foto: republiaka.rs

Sara Reljić, Filipova sestra

 

- Sara je plakala od sreće! Ime Viktor je pobedničko i pravoslavno! Bebac je težak 3,5 kilograma i ima 50 centimetra - ispričao je Filip za portal Republika.rs.

Podsetimo, Filipova voljena izabranica i ponosna majka, Maša Matijević, rođena je sestra zadrugara Mateje Matijevića.

Republika

Foto: republika.rs

Filip Reljić, Maša Matijević i Mateja Matijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading