Zvezda Granda u epicentru SKANDALA! Isak Šabanović osuo PALJBU po Džiboniju: ZABRANIO MI JE NJEGOVE PESME!

Autor: Melina GVERO

Zabava

01.03.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isak Šabanović otkrio je da mu je hrvatski pevač Džiboni zabranio da peva njegove pesme.

Zvezda Granda u epicentru SKANDALA! Isak Šabanović osuo PALJBU po Džiboniju: ZABRANIO MI JE NJEGOVE PESME!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Pevač Isak Šabanović proslavio se u takmičenju "Zvezde Granda" i preko noći osvojio ceo region originalnošću, a sad je otkrio da ima sve više problema u odabiru pesme zbog autorskih prava, pa se prvo obrušio na hrvatskog pevača Džibonija.

Republika

Foto: Republika.rs

Isak Šabanović o Džiboniju

Naime, Isak tvrdi da je dobio zabranu da peva pesme Zlatana Stipišića poznatijeg kao Džiboni, te da mu je tokom takmičenja bila, kako kaže, maknuta njegova pesma i nije se emitovala u njegovoj izvedbi, pa je morao da nađe zamenu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Džibonijeve pesme zbog autorskih prava ne mogu da se pevaju

- Ah, autorska prava! I mene su makli na Džibonijevu "Dajem ti verse i note", znam da to nismo mogli da izvodimo na takmičenju. Brane ljudi njihovo pravo i šta tu da radimo. Meni su zbog tih autorskih prava makli i onaj koncert iz Podgorice, jer sam otpevao dve tuđe pesme, iako sam ja dao da oni uzimaju pare, a ne ja. Ideja mi je bila da taj snimak bude postavljen na Jutjubu. Lepo sam izveo te pesme, ali eto, njihovo je pravo - rekao je za Objektiv Isak, za kojeg se smatra da je vratio rokenrol na mala vrata popularnog muzičkog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading