Aleks se LEČILA 10 godina! Zadrugarkina majka otkrila POTRESNU istinu ćerkinog zdravstvenog stanja: JEDVA SE IZLEČILA, IMA POSLEDICE!

Autor:

Zadruga

01.03.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Nikolić otkrila je istinu o ćerkino zdravstvenom stanju, mnogi su se zabrinuli.

Aleks se LEČILA 10 godina! Zadrugarkina majka otkrila POTRESNU istinu ćerkinog zdravstvenog stanja: JEDVA SE IZLEČILA, IMA POSLEDICE!

Foto: republika.rs

Aleksandra Nikolić još svojim prvim učešćem u rijalitiju je privukla veliku pažnju javnosti, a mnogi su tvrdili da se folira kada joj pozli, te da namerno povraća.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić ima zdravstvene probleme

Njena majka Slovenka je za Skandal otkrila da se Aleksandra zapravo borila sa želudačnim problemmima, kao i da od malena pati od specifične bolesti koja je praktično neizlečiva, te da strogo mora da vodi računa o ishrani i ne sme da se izlaže stresnim situacijama.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić leči se od malena

- Moja Aleksandra sve prima k srcu, takva je od kako se rodila, ne mogu da je povredim. Malo je neko povredi, krenu suze. Kada joj vidim suze, dođe mi da uletim tamo i sve ih postavim na svoje mesto. Ja sam Aleksandru lečila 10 godina. Jedva sam je izlečila, imala je mali milion problema. Ona je znala da prima po nekoliko infuzija dnevno, ostale su joj posledice od svega toga. Ja sam i karijeru i sve napusitla zbog svog deteta jer sam bila po bolnicama konstantno - rekla je Slovenka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

01.03.2022 11:42

Pa, zasto visi u rijalitijima i izlaze se stresovima zbog proslosti i bitisanja u istom ? Izgleda da je patetisanje i nerad postao mnogima model zivljenja.