DEJANOVA MAJKA PROKLELA DALILU, KLETVAMA UNIŠTILA NJENU TRUDNOĆU: Jezivi detalji o odnosima Dragojevića, otvorena PANDORINA KUTIJA UŽASA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević otkrila je jezive detalje o odnosu sa Biljanom Dragojević i navodnim kletvama.

DEJANOVA MAJKA PROKLELA DALILU, KLETVAMA UNIŠTILA NJENU TRUDNOĆU: Jezivi detalji o odnosima Dragojevića, otvorena PANDORINA KUTIJA UŽASA! (FOTO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

U nastavku ispovesti Dalile Dragojević u ,,Premijera - Vikend specijalu" otvorila je dušu o trenutnim problemima sa Dejanom Dragojevićem, njenim bivšim suprugom i sadašnjim dečkom Filipom Carem, sa kojim ga je i prevarila prvi put.

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

- 2017. godine sam upoznala Dejana, bila je zabranjena ljubav. Branili su da ga viđam, branili su naši svi. Bilo je priča da ja nisam za njega, mnogi su pričali. Kada smo počeli da se zabavljamo njegova mama nas nikada nije videla zajedno, kao da je on beba koja nije spremna za vezu, da sam ja od njega starija. Upoznali smo se u rijalitiju. Mi smo shvatili da je taj stan platila sedam dana, podrška je to platila, ja sam saznala da je to naš stan kao, dali su nam ključ i adresu, kada je prošlo nekoliko dana, ja sam dobila poruku da je stan plaćen sedam dana i da treba da se izađe. Onda smo našli stan na Zvezdari, platili smo stan i tu smo hteli da započnemo novi život. Posle smo otišli na more, vratili smo se, prošlo je par meseci i pošto Dejan nikada nije bio u Bosni, otišli smo u Sarajevo, gde drugo da ga odvedem nego u glavni grad. Do tada nisam bila u kontaktu sa svojim ocem, onda sam videla poziv od njega, dugo nismo razgovarali, zbog mog nekog momka, kom sam oprostila neku stvar, on je meni rekao da nemamo šta da pričamo kada sam prešla preko tih stvari. Ja sam se javila na telefon, prvo sam trčala kroz stan gore, dole, nisam smela da se javim. Kada sam se javila, on mi je rekla da li sam ga zaboravila, ko mi je usadio da ne smem da dođem svojoj kući, rekao mi je da dođe i Dejan. Ništa minije bilo jasno, ja sam rekla da ćemo doći odmah. Međutim, imali smo zakazano za Sarajevo, ja sam mu spominjala česmu, neće on da ide na ručak, kao da idemo do česme. Odemo tamo, on mi je rekao da se okrenem, i rekao mi je da se okrenem, vidim on na kolenima, sa prstenom i pitao me je da li hoću da se udam za njega.

Posle koliko si upoznala njegove?

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević ispovest

 

- Kroz rijaliti sam upoznaka majku i brata, oca nisam upoznala, jer se nije pojavljivao u medijima. Posle se pojavljivao, upoznala sam i njegovog očuhva, Mungod je bio za nas, Biljana je bila protiv, dođe i stavi Dejana u krilo i kao on je njegova beba. Meni je sve to čudno bilo. Kada smo išli kući, ona je uvek izlazila da priča na telefon, bude mi neprijatno, osećam se kao neki višak. Ona je pričala sa nekim fanovima Davida i Aleksandre Subotić. Ona mene nije pričala ništa, eto sad se zahvaljuje Bogu što nije izgrađen gornji deo na kući. Taj deo nije bio omogućen ni dok smo bili zajedno. Ja sam shvatila da nisam dobrodošla tamo, ne bukvalno, ali po dočeku vidiš da nije to to. Meni je Dejan govorio da je najveći problem moja vera, on je meni ispričao da kada ja budem dolazila, da će pripremiti jedno prasence, da se okrene, nije bilo kada sam došla prasenceta. Uvek je bilo ono ja mogu ovo da jedem, ali je bilo priča o tome. To sam čula od Dejana. Meni je Dejan ispričao da je ona rekla neke kletve za trudnoću, za amterice, za jajnike, čula sam od nje da to niej istina, ali sam čula od Gorana da je to istina, da je ona to rekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Veljko

21.02.2022 06:34

Dalila joj otela "Bebu" nevinu. Zato.