BILJANA DRAGOJEVIĆ U EMOTIVNOJ ISPOVESTI: Otkrila kako se oseća, šta misli o novoj snajki, a onda se dotakla i MAGIJE!

Autor:

Zadruga

20.02.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević je kroz suze pričala o Dejanu Dragojeviću.

BILJANA DRAGOJEVIĆ U EMOTIVNOJ ISPOVESTI: Otkrila kako se oseća, šta misli o novoj snajki, a onda se dotakla i MAGIJE!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Biljana Dragojević je gostovala u novoj epizodi emisij "Premijera - Vikend Specijal", i tim povodom je rešila da progovori o sinu Dejanu Dragojeviću pa je na samom početku otkrila da li prati dešavanja u Zadruzi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević

- Pratim svaku noć, pa zaspim i trgnem se pa gledam gde je on, da nije u problemu. Osećam se isto Dejan, kako on tako i ja - započinje Biljana emotivnu ispovest, a onda je otkrila kako se osećala kada je videla da je Dejan ušao u emotivan odnos sa Aleksandrom Nikolić:

- Negde me je i obradovalo i poljuljalo, mislim da je suviše rano za tako neki odnos. Super su par ali mislim da je rano, ako dođe sa snajkom kući dobrodošla je naravno, ako ostanu zajedno. Dobra je devojka, ne mogu ništa da kažem, nije navalentna. Šta god da se dogodi bitno da je on sada svestan i da će se vratiti kući - kaže Biljana.

Ona je ispričala i kako se osećala kada je čula da je Dejan rekao da će se vratiti kući nakon pet godina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Zadruga 5

- Drago mi je da je pričao kako jeste i moja deca su baš vezana za mene, dosta sam bila sa njima u toku odrastanja, škole, vrtića, ali on je posebno bio vezan za mene. To je bilo prvi put posle 5 godina da on priča iskreno, plakala sam dosta, bilo mi je drago što je konačno shvatio neke stvari i što mu je kliknulo da vidi stvari kakve jesu - priča Dragojevićka, a onda je ispričala i kakav je bio Dejanov život pre Dalile Dragojević.

- Živeo je normalan život jednog tinejdžera, išao je u škou, prvu godinu srednje je ponavljalo, ja sam plakala nisam mogla da se pomirim sa tim jer mi starije deca nisu imala taj problem. Sledeće godine je bio dobar đak pa su me zvali iz škole da pitaju da li sam primenila vaspitne mere. Ja sam bila strožija, bila sam uz decu, tata je radio, uvek su mene zvali - kaže Biljana, pa dodaje da je u kontaktu sa Dejanovim ocem, Goranom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević

- Čula sam se sa Dejanovim ocem, on je užasno ljut. Propao je u ovih par meseci zbog toga što ga još više jede jer je on branio Dalilu i pričao je da ga ona voli. Počela sam da verujem u magiju, on priča da ne može da se seti nekih stvari, kao da mu je izbrisano iz glave. Nije mogao da se seti svoje sobe, a neko ko je normalan ne može da se ne seti pa čak i kad dođe u 70, 80 godina seća se dečije sobe, a on ne može posle tri i po godine skoro 4. To su neke druge stvari u pitanju, počinjem da verujem da nešto postoji - kaže Biljana.

Na pitanje šta bi rekla Dejanu sada da može, ona je kroz suze ispričala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Rekla bih mu da dođe kući da jede supu jer je to najviše voleo da jede, da ga mnogo volim i da ga svi čekamo. Svi smo uzbuđeni jedva čekamo kraj rijalitija - priča Biljana, a onda se osvrnula i na kobnu srpsku Novu godinu:

- Srpska Nova godina je bila strašna, to su bili neki dani koje ne znam kako sam preživela. Odmah smo otišli u Šimanovce, ali nismo mogli ništa da uradimo. Videli smo se, on je bio izbezumljen. Kad smo išli tamo David od suza nije mogao da vozi kola pa sam morala ja. Moramo biti jaki da izdržimo neke stvari, vratili smo se nazad i nisam mogla da spavam. Kako su dani prolazili, sve je počelo da joj se vraća sa Carem. Pikavac je bacila Dejanu na ranu na glavi kad se vratio sa ušivanja, a onda je Filip gađao nju cigaretom. Sve što je radila Dejanu joj se vraća, brzo je stigla karma. Ako bude poželeo da ide u Šepak ja neću ići nikad tamo, a neće hteti ni on posle svega, sumnjam da će hteti - završila je Biljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević Zadruga 5

Dejanova baka je takođe bila raspoložena da priča pa je ispričala kakav joj je unuk, a onda je prokomentatisala i novu snajku:

- Dejan je dobar domaćin, vredan i marljiv, jedva čekam da dođe. Nikad nisam drva cepala kad je on bio kući, a sada je sve na meni. Snajka će morati da pomaže, ja ću da održim lekciju, videću kakva je, sa mnom može da se dogovori. Biće bolja od one prošle, Dalila je zlo -  ispričala je Dejanova baka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading