OTAC MI JE ALKOHOLIČAR I KOCKAR, GLEDALA SAM GA KAKO ODLAZI Dalila Dragojević otkrila sve o SVAĐAMA Emine i Husa, život joj se ZAGORČAO nakon ove BOLI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otkrila je do sada nepoznate detalje o svom ocu!

OTAC MI JE ALKOHOLIČAR I KOCKAR, GLEDALA SAM GA KAKO ODLAZI Dalila Dragojević otkrila sve o SVAĐAMA Emine i Husa, život joj se ZAGORČAO nakon ove BOLI! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević otvorila je dušu u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal", te je otkrila do sada nepoznate detalje o njenom životu. Prvi put ispričala je sve detalje o prvom dečku, za kog je želela da se uda.

- Volela sam da učim, ali mi je mama dosta domaćih završavala, bila sam vrlo dobra, nisam bila odlična, ali sam išla u jaku osnovnu školu i ta naša četvorka i nekad trojka je bila kao petica iz okolnih mesta. Želela sam da upišem medicinsku i jedan od najjačih fakulteta je baš taj. Nije mi se ispunila, upisala sam tehničku školu, što nema veze sa mojim životom, a tu su nastali moji prvi problemi. Bežala sam iz škole, zaljubila sam se, on se sad oženio, ima dvoje dece, čini mi se. Bili smo zajedno tri i po godine, mi smo svašta proživeli, mladi smo bili i pred brakom, maštali smo o svemu, moja prva ljubav, moja nevinost, uvek će ostati urezan u sećanju i onako kad ti dođe dečko pred školu, bio je stariji od mene tri godine, to su sve neki lepi momenti, alli ne patim zaista za njim. Nije neko ko je vredan bio da patim, dosta stvari nam se izdešavalo.

Da li ti je najteže bilo u životu kada si saznala da tvoji više neće živeti zajedno?

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

- Mislim da sam imala 13 godina, sećam se njihove prve svađe koja je bila baš katastrofalna, posle se sećam tog drugog razlaza, gde sam videla kako odlazi. Ja sam mamu pitala gde ide, ona mi je rekla da će se vratiti, a dobro se sećam momenta, živeli smo u stanu, ja sam sa prozora gledala, onako kako odlazi, znam da je bio potpuni mrak, inače se uvek ulice isprazne posle 11, 12 sati, mama mi je rekla da će se vratiti, a gledam u nju i vidim da ima suze u očima. Gledala sam, znam da se osvrnuo jednom, ja sam mu mahnula, on nije reagovao, nastavio je da ide.Ja sam ispitivala mamu da li mogu da ga čujem,a znam da se on samo pojavio posle par dana i došao po mene. Sve mi je bilo čudno...

Kada si saznala za razlog zbog kog su se razišli?

- Nisu mogli da se slože oko mnogih stvari. Oboje su radili i radili su za mene, ali nekako se nisu slagali o mnogim stvarima. Prisustvovala sam u par svađa, moj otac je uvek bio neko ko je autoritet, a mama je bila neko ko je njega poslušala, ali je volela da se posvađa. Ja sam uvek imala veće strahopoštovanje prema ocu, a mama mi je oduvek bila kao drugarica. Ja sam sa mamom živela. I onda kada on malo povisi ton, ja se uplašim, za oca sam bila mnogo više vezana. Sa mamom uđem i u svađe i u rasprave, ali otac mi je bolna tačka.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević ispovest

 

Da li se plašiš šta će imati da ti kaže kada izađeš?

- Naravno. Neće mu se svideti. Ne znam da li ću imati hrabrosti i snage da mu objasnim i da li ima šta da se objasni posle svega. Osećam ga negde i to me boli. Osećam i da posle svega što sam napravila, da i to je sve nekako prevazišao, ja znam koliko se on trudio zbog mene i da učestvuje u emisijama zbog mene. 

Je l' bio zavisnik od kocke i alkohola?

-Voleo je da popije, voleo je da kocka. On je to batalio kada mu je pozlilo, tako su mi ispričali. I mamine i njegove, bilo mu je jako hoće, i posle toga je rekao da će bataliti taj život. Ali i dan danas kada mu dođu prijatelji kažu da je voleo da popije, a on kaže kako je to iza njega, 30 i nešto godine je takav, okrenuo se drugom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading