DALILA DRAGOJEVIĆ PRVI PUT O RAZVODU RODITELJA I DETINJSTVU: Sa GORKIM suzama priznala sve o Emini i Husu, ovo joj je uvek NEDOSTAJALO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila je dušu i otkrila sve o svom detinjstvu!

DALILA DRAGOJEVIĆ PRVI PUT O RAZVODU RODITELJA I DETINJSTVU: Sa GORKIM suzama priznala sve o Emini i Husu, ovo joj je uvek NEDOSTAJALO! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević u emisiji ,,Premijera - Vikend specijal" otvorila je dušu i priznala sve ono što je bolelo svih ovih godina, a naročito kada je odlučila da prevari svog sad već bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Dalila se odmah na početku ispovesti rasplakala zbog pesme koja ju je pogodila, a radilo se o numeri ,,Alvija".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević Premijera

 

Dali si tužna žena?

- Nisam, možda nekad izgledam kao tužna, ali dosta stvari mi se izdešavalo u Zadruzi. Bilo je lepih i tužnih trenutaka, ali ne mogu za sebe da kažem da sam tužna. 

Da li se zbog nečega kajem?

- Ne kajem se. Zbog čega uopšte postoji ta reč? Sa tim ne možeš niti nešto da vratiš ili promeniš, ili nastaviš da živiš sa tim i nosiš u sebi. Nekako koračam tako kroz život, kod mene kajanje postoji zato što sam nešto oprostila.

Kako je izgledalo tvoje detinjstvo i šta ti je nedostajalo?

- Što se tiče mog detinjstva, ja sam imala lepo detinjstvo i pamtim da su mi roditelji ostvarivali koliko su mogli. Najveća bol mi je bila kada su se razveli i kada sam morala da idem na jednu, pa na drugu stranu, pa mama mi kaže ostavljam je samu, pa i on. Teško mi je padalo odvajanje od njih, uvek sam maštala da mi zajedno dolaze na rodditeljski, i dok su bili zajedno, mama je išla. To su neke stvari koje su mi teško padale!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević ispovest

 

Kako je izgledao život u Tuzli?

- Bila sam mala, igrala sam se u komšiluku, roditelji su radili, prolazio mi je život normalno. Imala sam telefon među prvima, ali nisu bili previše imućni, imali su dovoljno sve da mi priušte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading