MILJANA KULIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE O ZOLINOJ MAJCI: Optužila je da je VEŠTICA, a evo koliko PARA JE PUKLA zbog Čolića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić optužila je Zolinu majku da je veštica.

MILJANA KULIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE O ZOLINOJ MAJCI: Optužila je da je VEŠTICA, a evo koliko PARA JE PUKLA zbog Čolića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official/yotube.com/Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je diskvalifikovana iz pete sezone rijaliti programa Zadruga nakon što je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu.

Miljana je u svom dnevniku do detalja opisala kako je izgledao njen odnos sa Bosom Čolić, a prema onome što je napisala, Kulićeva smatra da je iskorišćena, piše Informer.

Republika

Foto: Tviter. com printscren, Youtube.com printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- U zadnje vreme čitam po portalima da je ona veštica iz Dervente pustila jezik da joj sata po dupetu liže. A zašto se sakrila u mišju rupu dok sam joj plaćala kredit i isplatila ga, dok sam joj davala novac da plati struju, dok sam njenom sinu (ona ga je samo rodila, a pravi se velika majka), plaćala kockarske i narkomanske dugove kako ga ne bi dužnici tukli.

- Sada, kada sam ja srećna, ta samoživa zmijurina je dala sebi za pravo da priča o mom materinstvu i to naravno jer je svesna, da od mene više nema koristi. Žao mi je bilo onog balvana, jer sam videla da od majke nema ni trunku ljubavi, dok ga je otac zvao da ga zaposli u Nemačkoj gde i živi, ali vucibatina neće da radi, a hoće da se kocka i drogira.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/republika.rs

Miljana Kulić i Bosa Čolić

 

- To je taj smrad koji je u dogovoru sa Zolom meni doneo lekove u sobu, hranu, kafu i snimao me dok sam spavala. Sama sam bila kriva za sve, ali evo hraniš džukelu da te ujede. Ta kučka se i te kako javljala kad treba da joj povedem sina u Zadrugu, da mu kupim garderobu za tamo, da ne ide kao slepac, obuću, da se izborim za njegov veliki honorar, da mu obezbedim cigare, hranu i jedva čeka da joj odnese honorare. Tada sam joj bila dobra i nigde se nije oglašavala pa i meni i Željku pošalje poklon u rijalitiju da narod vidi kako ona mene poštuje. Sada i drvlje i kamenje po meni. jer je svesna da od mene više nema koristi. Još da dodam da sam je skoro samo jednom pozvala da je podsetim da pošalje sinu posluženje za rođendan od novca koji sam im ja ostavila od svog honorara da ga na bi bilo sramota da jedino njemu ništa ne stigne. Naravno, nije se javila od sramote, a priča da je sada uznemirava! - prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dr "Frojd"

19.02.2022 07:26

Zeno, ko te terap da placas , pa sada prigovaras ? Ti si kao ona krava koja da mleko, pa sve sutne i prospe. Ne blamiraj se vise. Imad novu vezu i ne okreci se unazad.

Odgovori 10 0
Nikola

19.02.2022 08:45

Miljana sve laže. Kao i uvek.

Veljko

19.02.2022 09:53

@Nikola - Miljana nas je hiljadu puta slagala. Laže i smeje se. Ništa joj ne verujem.