OTKRIVAMO MISTERIJU TARINOG "CRNOG SRCA": On je bio razlog RASKIDA sa Ša, a sa zadrugarkom se viđao u gluvo doba noći! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.02.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov imala je aferu sa poznatim glumcem?

OTKRIVAMO MISTERIJU TARINOG "CRNOG SRCA": On je bio razlog RASKIDA sa Ša, a sa zadrugarkom se viđao u gluvo doba noći! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka Tara Simov prethodnih nedelja napravila je opštu pometnju u rijalitiju ,,Zadruga 5" kada je spomenula momka, kog je nazvala ,,Crno srce". Iako se mnogi pitaju o kome se radi, šta se dešava i koji je momak koji u Tari izaziva toliko pažnje, a još veću ogorčenost njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, pa kad god čuje ,,Crno srce" potpuno pošizi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Podsetimo, portal Republika.rs prvi je pisao o odnosu Tare Simov i misterioznog momka, kog javnost i te kako vrlo dobro zna. I dok se nagađa o kom momku je reč, po našoj proceni, shodno onome što je zadrugarka objavljivala neposredno nakon raskida sa Ša, jeste da je u pitanju glumac Sergej Trifunović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Da, dobro ste pročitali, a sada ćemo da objasnimo i kako. Proletos Tara i Sergej su se sve ređe dopisivali na Instagramu, preko komentara, a potom se ona videla u gluvo doba noći sa njim, te je napravila Instagram stori na kom je stavila emotikon crno srce.

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov i Sergej Trifunović

 

Odmah nakon ugledilo je pregršt komentara da su Tara i Sergej bili u emotivnoj vezi, nakon čega je Ša potpuno odlepio kada je saznao. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov i crno srce

 

- Sergej je Taru upoznao preko drugara. Već mesec dana su u kontaktu, imaju zajedničke teme i rado se dopisuju.  Njih dvoje imaju i zajedničke kontakte, preko kojih su se i povezali i shvatili koliko su slični. Tari je Sergej mnogo zabavan, obožava njegove šale i doskočice, a on je odlepio na njenu mladost i otkačenost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading