TAJNE ZADRUGE 5 ISPLIVALE NA VIDELO: Bane Čolak uništio Dalilu i Dejana, pa je nazvao ULIČARKOM I ODRONOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Minsko polje" otkriva sve tajne rijalitija ,,Zadruga 5", svakog četvrtka od 20 časova samo na portalu REPUBLIKA.RS!

TAJNE ZADRUGE 5 ISPLIVALE NA VIDELO: Bane Čolak uništio Dalilu i Dejana, pa je nazvao ULIČARKOM I ODRONOM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Ove nedelje u "Minsko polje", sa Jovanom Ljubisavljević stiže jedan od najpopularnijih rijaliti igrača Bane Čolak. On je bez dlake na jeziku prokomentarisao sa aktuelne teme iz "Zadruge 5".

Čolak je nedavno napustio imanje, a sada je u emisiji kod Jovane Ljubisavljević progovorio o svim tajnama rijalitija, kao i o burnim temama koje se tamo odvijaju. 

 

 

Da li je neko uspeo da ti poljulja poverenje?

- Uspelo je da me poljulja da možda ja negde grešim i da je Ivana možda ljuta na mene, da mi zamera nešto što je i normalno. Nemoguće je u rijalitiju biti pet meseci, imao sam i radio, da se ne zameriš sa nekim, mislim da je to zaista nemoguće, ali kako da ti kažem, nisam sumnjao u nju, da me prevari, mi imamo takvo poverenje, ona ne bi aminovala moj ulazak da sumnja u mene, a ja nju ne bih ostavio, znam da mi je verna. 

Da li negativno mišljenje o Dejanu vučeš iz Zadruge 3?

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bane Čolak i Jovana Ljubisavljević

 

- Ne, mi u svim rijalitijima u kojima smo bili smo bili super, Dalilu znam godinama, ali ove godine se sve promenilo. Opsovao mi je porodicu, ne mogu da oprostim. Ja sam druga branio, kad su ga tukli, Saleta Luksa, to su te neke stvari koje ne opraštam. Jeste se on meni izvinio, ali ja ne mogu tek tako da zaboravim! To njegovo izvinjenje nisam osetio, nego ono kao, sad napuštam rijaliti, pa zbog toga. 

Međutim, to nije sve, Bane je nastavio da ,,rešeta" zadrugare, između ostalog i Nenada Aleksića Ša i Taru Simov, pa je otkrio:

- To je katastrofa, šta se dešava, ta Zadruga 4, gde je Ša pokazao loše stvari, da je malo više ljubomoran, da je reagovao kako ne treba, ima 41, 42 godine, ponašao se katastrofalno. Ušao je u Zadrugu 5 da se opere, a pokazao je još gore!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading