DENIZ DEJM DROGIRANA I PIJANA TUKLA MOMKA U KLUBU: Detetu od 14 godina OTELA NAGRADU pa POLOMILA!

Autor:

Zadruga

10.02.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm je pod dejstvom alkohola i narkotika tukla momka u klubu, a potom je dečaku (14) otela i polomila nagradu.

DENIZ DEJM DROGIRANA I PIJANA TUKLA MOMKA U KLUBU: Detetu od 14 godina OTELA NAGRADU pa POLOMILA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm je svojim ponašanjem privukla veliku pažnju javnosti, a sada su isplivale neke tajne koje je slovenska starleta htela da zadrži za sebe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm

Bivši zadrugar Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker, je imao "lajv" na svom Instagram nalogu, a u sve se umešala jedna slovenska tiktokerka koja je iznela skandalozne tvrdnje na račun Deniz.

Republika

Foto: Republika

Tiktoker Nenad Lazić Neca

- U lajvu kod mene, jedna popularna slovenska tiktokerka je iznela katastrofalne stvari o Deniz Dejm. Naime, rekla mi je da je u jednom klubu u Ljubljani pretukla jednog dečka od 20 godina jer je bila pijana i nadrogirana. Veoma čudno zvuči Deniz prebila nekoga, ali kako mi je ona objasnila taj dečko je sićušne građe dok je ona i veća, a i jača - započinje Neca za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: printscreen

Deniz Dejm starleta

- Ostavila mu je modrice po licu jer ga je pod dejstvom kokaina i alkohola izudarala i to baš onako krvnički - priča Lazić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm napada Irmu Sejranić

Ova slovenska tiktokerka je takođe iznela i informaciju da je Deniz pod dejstvom opijata i narkotika ukrala nagradu četrnaestogodišnjem dečaku:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm

- Održao se “event” na kome su dolazili najbolji tiktokeri, YouTuberi, ljudi koji snimaju za only fans (u tom slučaju samo ona) i gejmeri. Jedan dečak (14) je dobio nagradu za najveću poznatu ličnost Slovenije. Dečak je izašao na binu preuzeo nagradu  i počeo da se zahvaljuje roditeljima, prijateljima, fanovima, gde je Deniz opet pod dejstvom narkotika odreagovala burno. Popela se na binu otela nagradu dečaku, polomila je i vikala kako je ona zaslužila nagradu - završava Neca za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading