ZADRUGARKA HTELA DA SE UDA ZA DILERA, PA POBEGLA OD KUĆE: Ovo je prošlost Ane Jovanović, krije aferu sa rasturačem droge!

Autor:

Zadruga

08.02.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Ana Jovanović ušla je u rijaliti bez skandala, ali je brzo počelo da se priča o problemima koje krije.

ZADRUGARKA HTELA DA SE UDA ZA DILERA, PA POBEGLA OD KUĆE: Ovo je prošlost Ane Jovanović, krije aferu sa rasturačem droge!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kako Rijaliti saznaje, ona je u srednjoj školi pobegla od kuće sa starijim momkom, kada je imala 15 godina, i nije želela da se vrati uprkos tome što ju je majka preklinjala. Ona se zaljubila u lokalnog dilera, koji joj je postao centar sveta, pa je sve ostalo zapostavila i razmišljala samo o njemu.


- Ana je u srednjoj školi bila problematična, niko nije mogao da je uhvati ni za glavu ni za rep. Smuvala se s dečkom koga je upoznala u naselju, a viđala ga je nedaleko od stana pošto i on živi u blizini, ali se brzo saznalo čime se bavi. Stariji je od nje deset godina, ali joj to nije bilo važno. U početku je od svojih krila vezu zbog razlike u godinama i zbog činjenice da se bavi mutnim poslovima i diluje drogu. Kasnije, kako se više zaljubljivala, odlučila je da ga upozna sa svojima. Dovela ga je kući, a njena majka je prebledela kada ga je videla. Budući da on nije bio zaposlen i da je izgledao zastrašujuće, pravila se da joj je drago što ga je upoznala. Taj dečko ima veliki broj tetovaža, pa je, samim tim, bio odbojan njenoj porodici. Prodavao je sve i svašta po kraju i svi su ga se klonili. Koliko god da je veliki grad sve se brzo sazna - priča sagovornica.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović


Kako smo saznali, zadrugarka se preselila kod dečka posle žestoke svađe s majkom.


- Čim je otišao, Anina majka je doživela nervni slom. Počele su da viču jedna na drugu, majka je pričala da prekine kontakt s njim jer je narkoman koji će je uništiti. Plašila se da i ona ne uzima krišom drogu, pa su se raspravljale satima. Rekla joj je da će je izbaciti ako je ne posluša, ali to nije imalo efekta. Jedne večeri joj je majka udarila šamar tokom svađe i to je bila kap koja je prelila čašu - priča izvor i nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

 


- Ana je posle toga u toku noći spakovala kofere i pobegla kod njega. Kada je videla da je nema u sobi, njena majka je pretpostavila da je pobegla. Konstantno ju je zvala, ova se danima nije javljala na telefon, samo je poslala poruku da je dobro i da je s njim. Na kraju se ipak vratila, taj dečko je bio na ivici da se predozira, pa ga je ostavila jer nije hteo da promeni način života.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Hapšena zbog droge


Jovanovićka je imala još jednu problematičnu vezu, pa je snosila posledice zbog veze s kriminalcem koji je hapšen zbog posedovanja droge. Ona je zajedno s njim privođena u policiju da bi dala izjavu, ali je pred kamerama pokušavala da demantuje priče o drogi.
- Imala sam burnu prošlost, ali u rijaliti nisam ušla da bih pričala o svojim greškama. Svakome može da se desi da završi u policiji, na to nisam ponosna, ali ne bežim od sebe i svoje prošlosti. Ovde su ljudi radili mnogo gore stvari, pa nisu odgovarali - rekla je ona nedavno.

Foto: Ognjen Bogdanović

 

 

Mateja: Ana se lepi za problematične muškarce


Mateja Matijević je rekao za crnim stolom da Ana Jovanović najviše voli kad je u društvu problematičnih momaka, te i da bi rado bila s Filipom Carem da on nema priču s Dalilom Dragojević.
- Ana Jovanović kaže da voli stabilne veze. Nju rade mafijaši i kriminalci, s njima se najbolje slaže. Ne znam ko priča da bi ona bila s finim momkom, ovde je došla da glumi. Čuo sam svašta o njoj u spoljnom svetu, tako da meni ne piju vodu ove priče koje ovde plasira. Moj drug poznaje njenog bivšeg, taj dečko je sve, samo ne fin. Ne osuđujem je, ali nek bar bude iskrena. Niko se ovde nije proslavio tako što se lažno predstavljao. Sve se sazna pre ili kasnije - pričao je Mateja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading