OSMAN KARIĆ SE SKINUO, PROCURILE FOTKE KAZANOVE DEVEDESETIH: Stefanov otac zaludeo devojke, Kristina se oglasila i poručila jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se skinuo, a te fotke je objavila njegova voljena Kristina Karić.

OSMAN KARIĆ SE SKINUO, PROCURILE FOTKE KAZANOVE DEVEDESETIH: Stefanov otac zaludeo devojke, Kristina se oglasila i poručila jedno! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

Jedan od najpoznatijih rijaliti očeva svakako je Osman Karić, koji izaziva javnost gde god da se pojavi. I dok mu se sin Stefan Karić bori sa hijenama u rijalitiju ,,Zadruga 5", Osman uživa sa svojom voljenom Kristinom Karić na odmoru na Zlatiboru u luks hotelu. Tom prilikom Kristina i Osman su odlučili da iskoriste sve čari luksuznog života, pa su se spustili do bazena i spa.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Kristina Karić na odmoru

 

Kristina se pohvalila pratiocima na Instagramu lepotama Zlatiborskih noći i dok je napolju debeli minus, Osman i ona uživaju u bazenu. Tom prilikom Kristina je usnimila svog voljenog Osmana, koji se potpuno razgolitio i pokazao kako uživa pravi hedonista. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić Instagram

 

Društvene mreže su se usijale od komentara, a Osmanovi pratioci su ostali zadivljeni njegovom figurom.  Definitivno da mu je brčkanje i plivanje u bazenu pomoglo kada je linija u pitanju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Komsija 21

02.02.2022 18:59

Postao je poznat zahvaljujući zeni... Inace bi bio slepac teski....

Nadica

04.02.2022 20:32

Kazanova od metar i žilet, koji je istetoviran i redovno prati Zadrugu!!!!!!!! FUJ!

Zadrugarka

05.02.2022 20:58

Trazio mi je gole slike i slao svoje...prostak