NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Prizor Filipa Cara koji je zgrozio javnost, dok se ŽVALIO sa Dalilom desilo mu se OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugaru Filipu Caru desio se peh dok se ljubio sa Dalilom Dragojević

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Prizor Filipa Cara koji je zgrozio javnost, dok se ŽVALIO sa Dalilom desilo mu se OVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car prošle noći nije mogao da se smiri, pa je sa svojom devojkom Dalilom Dragojević razmenjivao nežnosti ispog jorgana u spavaćoj sobi. Tom prilikom desilo se nešto što je zgrozilo čitavu javnost. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car pljuje Dalilu Dragojević u lice

 

Naime, dok su se mazili i razmenjivali vrele poljupce, pokrivač je spao sa Cara, a tom prilikom mu se video deo tela. Kada se fotografija uveliča može se videti da su Filipu čak i spale gaće. 

Prizor koji nije za one sa slabim želucem možete pogledati u nastavku. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Filipu Caru spale gaće, Zadruga 5

 

Inače, Dalila Dragojević i Filip Car su se pomirili nakon što ju je on pet puta pljunup u lice. Ona je ipak odlučila da ostane pri svom poniženju i pređe preko svih loših reči i poteza koje je Filip imao prema njoj. Povlači se pitanja da li Dalila ne želi ponovo da raskine sa Carem, pa na sve načine pokušava da opstane sa njim ili je u pitanju toksičan odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Goxy

03.02.2022 20:32

Drolja ko Drolja.... Posle kažu zašto ima zlostavljanja žena.... Pa mnoge izgleda vole da ih neko zlostavlja jer su verovatno poremećene!

Odgovori 10 2