DETALJ O VEZI CECE I BOGDANA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Pevačica nam je otkrila pred RASKID kako joj ugostitelj tepa! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražnatović za portal Republika.rs otkrila je kako joj Bogdan Srejović, sad već bivši dečko svojevremeno tepao.

DETALJ O VEZI CECE I BOGDANA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Pevačica nam je otkrila pred RASKID kako joj ugostitelj tepa! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Raskid o kom će se dosta pričati svakako je pevačice Ceca Ražnatović i Bogdana Srejovića, koji su nakon godinu dana ljubavi doneli zajedničku odluku da stave tačku na tomansu, ali da ostanu u dobrim, prijateljskim odnosima. 

Za sada se ni Ceca, ni Bogdan nisu oglašavali o pravom razlogu zbog čega je došlo do kraha ljubavi, ali se nagađa u medijima da je u pitanju prezasićenje, te da nisu mogli da prezaviđu date probleme koji su nastali u januaru, kada su imali krizu u vezi. 

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

No, prošle godine Ceca je za portal Republika.rs otkrila na koji način joj mladi ugostitelj tepa. Detaljan intervju možete pročitati klikom OVDE.

Bogdan je nedavno bio na tvom koncertu i objavio je stori na kom je napisao: "Bravo, bejbi", da li je to nadimak kojim te inače oslovljava i da li ima neki nadimak kojim ti voliš da ga nazoveš?

- Kao što većina onih kojih su zaljubljeni daju imena jedni drugima, tako to činimo i mi. Zavisi od momenta i inspiracije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Pegi

03.02.2022 09:35

A bas nas je interesovalo kako je Bogdan Ceci tepao. Vi izgleda nemate nista interesantnije da pisete nego o tim privatnim stvarima glumaca, pevaca, politicara,...

Fenix

03.02.2022 13:06

Koji Bogdan sa Cecom? Ko jos veruje u tu igricu? Ma dajte...