CECA JE ŽELELA DA SE SKUĆI S BOGDANOM? Isplivali su svi detalji LJUBAVI pevačice i ugostitelja, sve je ukazivalo na SVADBU VEKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića isplivali su detalji njihove ljubavi.

CECA JE ŽELELA DA SE SKUĆI S BOGDANOM? Isplivali su svi detalji LJUBAVI pevačice i ugostitelja, sve je ukazivalo na SVADBU VEKA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović donela je konačnu odluku da raskine sa biznismenom i ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, nakon duge i lepe veze. Njihova veza trajala je 12 meseci, a tokom godinu dana svakodnevno su uživali u čarima njihove ljubavi, pa su tako mediji saznali sve o njihovoj relaciji kada su van kamera javnosti. 

Izgleda da ni Ceca, ni Bogdan nisu uspeli da prevaziđu izazove koji su im se pojavljivali, pa su doneli zajedničku odluku o raskidu, ali su svakako odlučili da budu prijatelji, koji podržavaju jedno drugo. 

Republika

Foto: instagram.com

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović

 

Poznato je da je Bogdan i te kako brinuo o Ceci i da je bio izuzetno pažljiv prema njoj, te joj je kad god je u prilici, priredio neko malo i slatko iznenađenje. Zajedno su putovali na Kipar, gde su uživali, ali i na mnogim drugim skupocenim destinacijama su pevačica i ugostitelj putovali. 

- Ceca je sa prijateljima i ćerkom Anastasijom već bila u Crnoj Gori, ali bez Bogdana. On je tada morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza, ali su stalno bili na telefonu. Ovog puta je rešio da predahne i pridruži joj se. Preko dana uživaju na privatnim plažama u kupanju, sunčanju i dobroj klopi, a uveče su zajedno u klubovima u kojima Ceca nastupa. Bukvalno se ne razdvajaju - priča izvor blizak paru prenosi Informer. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

Pevačica i biznismen donedavno izgledali zaljubljeno.

- Nikad Cecu nisam video srećniju! Bogdan je veoma pažljiv prema njoj, ispunjava joj svaku želju, čak joj donosi jutarnju kafu u krevet sa ružom... Spreman je na sve samo da joj izmami osmeh. Konačno je našla muškarca koji se trudi da je zadrži. Otkad se Veljko oženio i dobio sina, a Anastasija započela život sa dečkom, i Ceca je počela da razmišlja o svojoj budućnosti. U sve planove je uključen Bogdan! Ne bi me čudilo da je uskoro zaprosi - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading