OTAC CECINOG BIVŠEG DEČKA SE OGLASIO: Bogdanu je imao da poruči samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli, oglasio se i njegov otac Miloš Srejović.

OTAC CECINOG BIVŠEG DEČKA SE OGLASIO: Bogdanu je imao da poruči samo JEDNO! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram/bogdansrejovic

Privatna arhiva, Instagram/bogdansrejovic

Kao bomba je odjeknula vest da su folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović raskinuli nakon više od godinu dana veze.

Republika

Foto: instagram.com

Bogdan i Ceca

Njih dvoje su dugo krili da su u vezi, a nakon što se saznalo u januaru prošle godine, njegov otac Miloš Srejović nije želeo da daje komentare, ali je istakao da podržava sinovljev izbor.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Bogdan i Ceca

Nakon što je zvanično potvrđena informacija da je ljubavni par stavio tačku na svoju vezu, njegov otac je kratko poručio:

- Kao što sam vam rekao i prošli put, sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam mešao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem - kratko je poručio bivši sportista za Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

Podsetimo, Miloš je za njihovu vezu saznao putem medija, a tada je pričao da nije video sina toliko srećnog:

- Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu. Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli poslednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro videti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto sprečen - rekao je svojevremeno Miloš Srejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading