VOLIM DA MIRIŠEM NA PARFEM, A NE NA ZAPRŠKU: Ceca Ražnatović ŠOKIRALA sve izjavom, pa se dokačila i RIJALITIJA, a ovo je rekla za Slobu Radanovića!

Autor:

Zabava

13.01.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražnatović dala je svoje mišljenje na neke škakljive teme, pa se tako dokačila i rijalitija, kuvanja i silikona.

VOLIM DA MIRIŠEM NA PARFEM, A NE NA ZAPRŠKU: Ceca Ražnatović ŠOKIRALA sve izjavom, pa se dokačila i RIJALITIJA, a ovo je rekla za Slobu Radanovića!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović je već dugi niz godina na javnoj sceni i važi za jednu od popularnijih mega zvezda, a sada je pevačica rešila da da svoje mišljenje o domaćicama.

 

 

- Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku. Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom - rekla je Ceca za Informer, i otkrila da li smatra da treba tući decu kada su neposlušna.

 

 

- Decu treba odgajati sa ljubavlju i razumevanjem, ali uvek mora da se zna ko je autoritet u kući. Sina i ćerku sam gajila sama jer su ostali bez oca, pa mi je bio veliki izazov da ih vaspitam na pravi način. Naravno, dešavalo se da nekada dobiju po guzi, ali to je sve.

 

 

Ceca je dobila pitanje da li su silikoni merilo lepote, a onda je oduvala sve odgovorom.

- Mislila sam da su davno prošle godine kada su se žene delile na silikonske i prirodne. Lepota je u oku posmatrača! Ako je žena nezadovoljna grudima zato što su male, velike, mlitave, pa je taj problem rešila implantatima, njoj je to sigurno lepo - rekla je Ceca, a prenosi Kurir.

 

 

Pevačica se za sam kraj osvrnula i na rijalitije koji su sve popularniji u Srbiji, pa je tako dala svoje mišljenje o tome da li rijaliti pravi zvezde.

 

 

- Svako ko je postao zvezda morao je naporno da radi i da se bori! Niko nije uspeo u ovom poslu preko noći, niti je opstao na vrhu bez pokrića. Takmičari rijalitija imaju veliku medijsku pažnju, ali ne postanu svi popularni. Samo oni koji se izdvoje talentom mogu da izgrade uspešnu karijeru. Primer za to je Sloba Radanović - zaključila je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pamela

14.01.2022 00:50

Divne reci Cece za Slobu