VADILA SAM MU KRV IZ USTA, VRIŠTALA SAM DA ZOVU HITNU: Ceca pokušavala na sve načine da pomogne Arkanu, a onda je uradila OVO!

Autor:

Zabava

14.01.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedna od najvećih ljubavi je bio brak između Željka Ražnatovića i Cece Ražnatović, a u subotu se navršava 22 godine od tragične pogibije.

VADILA SAM MU KRV IZ USTA, VRIŠTALA SAM DA ZOVU HITNU: Ceca pokušavala na sve načine da pomogne Arkanu, a onda je uradila OVO!

Foto: youtube.com/printscreen

Ljubav Arkana Ražnatovića i Svetlane Cece Ražnatović se desila prvi pogled, kada ga je pevačica slučajno ugledala na naslovnoj strani jednih novina.

Ceca i Arkan su se upoznali 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinental", a spojio ih je Oliver Mandić, pričala je Ceca u emisiji "Maksovizija" davne 1996. godine.

Foto: youtube.com/printscreen

Arkan i Ceca

- Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i mala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada sam trebala da pevam sa Džejem, za Dan garde - rekla je Ceca gostujući na Pinku 1996. godine, prenosi Kurir.

- Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali - izjavio je Arkan tada, a onda ga je Ceca prekinula:

Foto: youtube.com/printscreen

Arkan i Ceca

- Nije bilo tako, bilo je: "Daj da upoznam tu devojku Cecu", umilnim glasićem i dodao je: "Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je". Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku - govorila je Ceca tada.

Ceca i Arkan su se venčali 19. februara 1995. godine, a Arkan se iz vile u Ljutice Bogdana sa 60 džipova uputio ka Žitorađi kako bi "kupio" pevačicu. Svatovi su stigli u 9 sati ujutru, a na čelu kolone je bio Arkanov stric Janko, ali i Željkov najstariji sin Mihajlo.

Zanimljivo je to da je Arkan tek iz šestog puta uspeo da rasturi jabuku nakon čega je kupio pevačicu od njene sestre Lidije koja je tada dobila više hiljada maraka, zlatne satove, dijamante i Arkanov prsten.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

Crkveno venčanje je održano u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, a pevačica je nosila prelepu belu haljinu sa dugačkim šlepom, dok je Željko bio odeven u uniformu srpskog oficira sa velikim krstom oko vrata.

Pevačicin bidermajer je uhvatila sestra Lidija, a njihovoj svadbi je prisustvovalo preko 150 akreditovanih novinara i fotoreportera, dok se svadba godinama prenosila na preko 560 televizijskih stanica širom sveta.

Ceca je Željku podarila dvoje dece, Veljka i Anastasiju, a njihova ljubav je trajala samo sedam godina jer je Arkan ubijen u istom hotelu u kom se bračni par upoznao.

15. januara 2000. godine nakon 17 časova, Željko je ubijen dok je sedeo u separeu dok su pored njega bili prijatelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić, a neposredno u njihovoj blizini je bila i pevačica. Željka je ubio Dobrosav Gavrić kada je ušao u hol hotela, a potom je i zapucao.

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca Ražnatović i Arkan

- Po dolasku u hotel svi smo otišli u butik "La France", a pola sata kasnije Željko je izašao da pronađe prijatelja Mandu. Povremeno sam sa sestrom obilazila svoje butike i prolazila pored puža u kojem je Željko sedeo s Mandom i Garićem. U jednom trenutku pored njega je sedeo i Branko Jevtović Jorga, a kad sam sledeći put došla, njega nije bilo. Sela sam malo pored supruga i otišla u "La France" - rekla je Ceca na sudu 2000. godine.

- U jednom trenutku u butik je utrčao Zvonko Mateović, tražio je da mu dam pištolj jer je on ispalio sve projektile iz svog oružja. Dala sam mu moj valter, ali on nije ispalio nijedan metak. Neke žene su mi branile da izađem iz butika, a Zvonko je vrištao: "Ubijen je komandant". Smogla sam snage i otrčala do muža. Garić je bio na podu, Željko je krvario, pokušala sam sa reanimacijom. Videla sam da je Manda na mestu mrtav. Vrištala sam da neko pozove Hitnu pomoć, dok sam Željku iz usta vadila krv - rekla je Ceca.

Podsetimo, u subotu 15. januara se navršava 22 godine od tragične smrti Željka Ražnatovića Arkana.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading