BILJANA DRAGOJEVIĆ SLAVI U VETERNIKU: Oglasila se nakon što se Dejan POLJUBIO sa Aleksandrom, NOVA SNAJKA je dobrodošla! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević nije časila časa, pa je jedva čekala da sa pratiocima na Instagram profilu podeli mišljenje o novonastaloj situaciji u rijalitiju ,,Zadruga 5".

BILJANA DRAGOJEVIĆ SLAVI U VETERNIKU: Oglasila se nakon što se Dejan POLJUBIO sa Aleksandrom, NOVA SNAJKA je dobrodošla! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Dejan Dragojević imao burnu noć i poljubio se sa Aleksandrom Nikolić, oglasila se Biljana Dragojević, njegova majka. Biljana je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, pa je sa pratiocima podelila fotografije svog sina Dejana iz mlađih dana, na kojima se ponaša kao što i sada nakon razvoda od Dalile Dragojević

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Biljana Dragojević, Dejan Dragojević Zadruga 5

 

Biljana nije mogla da sakrije sreću i radost što svog sina ponovo vidi u pozitivnom izdanju, zbog čega je spucala seta i nostalgija za fotografijama koje je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži. 

- Dejan pre... Evo ponovo ga gledamo ovakvog - napisala je Biljana. 

 

 

Podsetimo, Dejan je odlučio da se razvede od Dalile nakon što ga je ona prevarila sa Filipom Carem, a potom je na ,,Zadrugoviziji" doneo odluku i tražio od brata Davida Dragojevića da ubrza papire za razvod što je on i uradio, pa je samo nekoliko dana kasnije na adresu Šimanovaca stigao zvaničan zahtev za razvod. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading