MAJA NE ULAZI SAMA U ZADRUGU: Dugogodišnja rijaliti učesnica dolazi u Šimanovce zajedno sa Marinkovićevom, a ovo je podgrejalo sumnje!? (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona sama nije dodala nikakav komentar na celu priču, ali je zato njeno šminkanje i spremanje podgrejalo sumnje da se ona vraća na velelepno imanje

MAJA NE ULAZI SAMA U ZADRUGU: Dugogodišnja rijaliti učesnica dolazi u Šimanovce zajedno sa Marinkovićevom,  a ovo je podgrejalo sumnje!? (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mnogi pričaju da se Maja Marinković vraća u petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", ali po svemu sudeći ona se u Šimanovce vraća sa Aleksandrom Subotić.

Prema saznanjima domaćih medija, ruku pod ruku sa njom se u Šimanovce vraća i Aleksandra Subotić, a paparaco ih je uhvatio na kafi nakon zajedničkog potpisivanja ugovora.

Ona sama nije dodala nikakav komentar na celu priču, ali je zato njeno šminkanje i spremanje podgrejalo sumnje da se ona vraća na velelepno imanje u Šimanovcima.

Aleksandra se maksimalno sredila, kosu je skroz uvila, dok je preko grudi imala korset u obliku zmije i sve objavila na svom storiju na Instgaramu, a mnogi su komentarisali da izgleda nikad bolje.

Republika

Foto: printscreen

Objava Aleksandre Subotić

 

S druge strane Maja Marinković je takođe vest o ulasku sa drugaricom podelila na Instagramu, ali se nije detaljnije oglašavala, prenosi Informer.

Podsećanja radi, Maja je iz spomenutog TV formata diskvalifikovana nakon što niza fizičkih obračuna sa tadašnjim partnerom Filipom Carem, a po napuštanju rijalitija ona se, prema sopstvenom priznanju, posvetila ponovnom pronalaženju unutrašnjeg mira uz pomoć psihologa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Živojin

30.01.2022 09:42

Nemojte ljudi, k'o Boga vas molim.

Odgovori 18 3
Ivona

30.01.2022 10:11

STA CE VAM ALEKSANDRA NIJE YANIMLJIVA A MAJA AKO TREBA DA BUDE VRACENA

Odgovori 13 1
Ranko

30.01.2022 11:11

Je li ovo rijaliti program, ili prevara???? Ljudi moji pa sve je namešteno i izrezirano, koga više Pink tv pravi budalama.

Odgovori 21 3
A.d.

30.01.2022 12:18

@Ranko - Druže,nemoj gledati i gotova prevara. Ti miran, a Maja neka uđe i ne grebe. Ni jedna joj nije ni do kolena, neznaju one napraviti "zabavu", one su samo za podmuklo, u svađi i krađi. Razvlače se pola danapo krevetu kao krepaline a drugu polovinu dana smrde u pušionici u dimu i smeću. U njima nema ni grama života dok ne popiju koju čašu ili se posvađaju sa nekim.

Odgovori 19 3