NA KOSOVU SA BUDUĆOM SVEKRVOM? Ovaj potez Maje iznenadio javnost, Marinkovićeva snimljena sa Čorbinom majkom!

Autor:

Zadruga

23.01.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon što je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", Maja Marinković odlučila je da okrene novi list i spusti loptu kada je Filip Car u pitanju.

NA KOSOVU SA BUDUĆOM SVEKRVOM? Ovaj potez Maje iznenadio javnost, Marinkovićeva snimljena sa Čorbinom majkom!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kako je njena veza sa Milanom Jankovićem Čorbom bila jedna od razloga za raspravu sa Carem, bivša zadrugarka je izlgeda rešila da se vrati staroj ljubavi, pa se trenutno nalazi u južnoj srpskoj pokrajini.

Kako "Blic" saznaje, Marinkovićeva se trenutno nalazi na Kosovu i Metohiji, tačnije u Šilovu, Ćorbinom rodnom mestu.

U prilog tome svedoči i video snimak do kog je pomenuti medij došao, a na kom se vidi da Maja zajedno sa Čorbinom majkom ulazi u njihov dom.

printscreen/instagram.com/majaamarinkovic

 

Još uvek nije poznato o čemu su njih dve razgovarale, ali je očigledno da ponovo postoje neke strasti između Maje i Čorbe čim se ona nalazi kod njega.

Komentari (7)

Loading
Radenko

23.01.2022 09:58

Upropastiće Srbe na Kosovu i Metohiji.

Vladica

23.01.2022 13:55

@Radenko - I nemoral je pao na niske grane.

jasna

23.01.2022 11:46

uyivaj majo i ti i jankovici i udri brigu na veselje sere mi se od ovih komentara

Anja

23.01.2022 12:34

@jasna - Slažem se sa Jasnom, uživaj Majo i izleči od bolesnih veza. Bolesna si kad je ljubav u pitanju a bolesni ti i bivši partneri. Ali, ima jedna jako bitna stvar, možda najbitnija za čoveka a to je biti dobar čovek. Maja, ti i jesi dobar čovek, iskrena pa i na svoju štetu, velikodušnana i darežljiva. Godinama je u Zadruzi oblačila mnogo devojaka, nosile su njenu odeću i obuću, na kraju su joj krale odeću i ogovarale je neprekidno. Zato glasači i vole Maju, zbog iskrenosti i ona bude do super finala u Zadruzi a ove što spletkare, kradu, glume i lažu ispadnu u prolazu kad prestanu biti zanimljive u svim tim krađama i spletkama. Ne verujem u ljubav Maje i Čorbe, oni su izgleda "prijatelji sa povlasticama" i vakcina za Filipa Cara. Ipak, sretno im bilo što god da je. Kad njih dvoje ulaze u Zadrugu?