SVIĐA MI SE ANĐELO! Ana Jovanović priznala emocije prema manekenu, pa potkačila Mensura: ŽAO MI JE MILICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.01.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović priznala je u Rajskom vrtu emocije koje ima prema Anđelu Rankoviću.

SVIĐA MI SE ANĐELO! Ana Jovanović priznala emocije prema manekenu, pa potkačila Mensura: ŽAO MI JE MILICE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović u Rajskom vrtu razgovarala je sa Drvetom mudrosti i tom prilikom progovorila o emocijama koje gaji prema Anđelu Rankoviću.

- Jako sam srećna, definitivno mi se sviđa Anđelo, jutros smo se i zagrlili, videlo se da je i njemu prijalo. Pokušavam da izvučem kako i šta misli, ali je rekao i sam da mu se sviđam, samo je potrebno vreme. Primetila sam neke kisele face... Ana Spasojević, stalno ima neka dobacivanja i Mensur - rekla je Ana i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović priznala emocije prema Anđelu

- Mensur stalno ima potrebu da mi dobaci nešto, ali me ne interesuje, nemam potrebu ni da mu odgovorim, ni da razgovaram sa njim. Ja mislim da je tako najpametnije, jer imam neka druga interesovanja, vidim da on sa Milicom i dalje nije rešio, imaju jedan isti problem. Nejasan mi je taj odnos, mislim da džabe maltretira devojku, bude mi je i žao, a onda vidim da i ona od sebe pravi žrtvu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Jovanović o Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić

- Zanimljiv mi je odnos Aleksandre i Dejana, na to niko ne obraća pažnju, ali mi je to baš interesantno. Meni je Dejan jako drag, drago mi je da neko pozitivno utiče na njega. Ali Marijana i Aleks su bile najbolje drugarice i postepeno su se odvajale, da bi Aleks mogla da uđe u odnos sa Dejanom - otkrila je Ana.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading