CAR ZAMERA DEJANU JEDNU STVAR! Dalilin ljubavnik odlučio da bude iskren, pa Dragojevićki SASUO SVE U LICE: TI SI MENI FIFTI FIFTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.01.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć gledali snimke i komentarisali ih, a FIlip Car je iskoristio priliku da objasni Dalili Dragojević kako stvari stoje.

CAR ZAMERA DEJANU JEDNU STVAR! Dalilin ljubavnik odlučio da bude iskren, pa Dragojevićki SASUO SVE U LICE: TI SI MENI FIFTI FIFTI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne pauze i reklama, FIlip Car je izašao sa Dalilom Dragojević napolje, a onda priliku što su sami iskoristio da joj da do znanja kako stvari stoje, ali i šta je to što zamera njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car otkrio šta zamera Dejanu Dragojeviću

- Znaš koja je razlika, bio ravnodušan ili ne, ne očekujem od tebe ništa. Ti si meni fifti fifti, svestan sam da možeš sve uraditi. Njemu samo zameram što nije shvatio tvoje stanje... U tim nekim stvarima je pogrešio i može zameriti samo sam sebi što je očekivao sve to od tebe. Da li sam ja ključ da vi budete najgori? U jednom momentu ste me oboje napadali, ti me šutirala on mi lepio šlag... Neću ja više biti krivac. Zato sam uvek govorio bez vređanja, bez napadanja... Hajde da vidim sad gde sam ja pogrešio, ipak sam ja tebe uništio... - govorio je Car.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

28.01.2022 07:54

Glup si Care ti st bio u planu jos pre rijalitija glumica sve lepo yamislila i svi igrate uloge ali upamti najvrca yrtva si ti iymanipulisan da budes deo njene prljave igre da sutne dejana i bude opet ono sto jeste drolja