DEJAN DEFINITIVNO ŠUTNUO DALILU! Dragojević PRESEKAO odnose sa BIVŠOM ŽENOM, pa se okrenuo Aleks! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.01.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević sinoć je ostala šokirana snimkom na kom se jasno vidi da Stefan Karić i Marko Đedović podsećaju Dejana Dragojevića na njeno ponašanje, a onda je on presekao sve konce.

DEJAN DEFINITIVNO ŠUTNUO DALILU! Dragojević PRESEKAO odnose sa BIVŠOM ŽENOM, pa se okrenuo Aleks! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sinoć su zadrugari u emisiji  "Gledanje snimaka",  imali priliku da vide Stefana Karića i Marka Đedovića kako skreću pažnju Dejanu Dragojeviću na Dalilino ponašanje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević o snimku koji je gledala

- Ja ne znam šta bih rekla, većinu stvari tu nisu u pravu, ali oni imaju pravo na svoje mišljenje. Meni jeste jezik brži od pameti, ali ja ne menjam izlaganje, to Dejan radi. Ja smatram da je on hteo da se reši mene, ali nije uspeo. On mene jeste šutnuo i u tom druženju, a imalo je tu i njegove osvete - rekla je Dalila Dragojević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević o Dalili

- Ovde se sve videlo i njeno bitisanje i sve, a ja da sam hteo da se svetim ja bih to uradio da ona ne bi znala gde se nalazi. Više puta sam je pitao gde sam ja njoj i šta sam ja njoj. Ona je pričala kako sam ja nju osavio, a imao sam toliko situacija da sam mogao da je oteram u pi*ku matererinu,a nisam. Ja samo želi prvi da čestitam Aleksandi rođendan, za moju drugaricu da si mi živa i zdrava - rekao je Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević o odnosu sa Dalilom

- Dalila je tada govorila kako voli Dejana i kako bi se pomirila sa njim, a ne vidim čemu to. Ono nije ni osveta ni ništa. Ona je potencirala da se ljubi sa njim, pa da se druži sa njim. On ne može da se sveti nekome pa da lupa sebi flaše u glavu, to nije osveta, a sebe povređuje. Ja kada sam se svetio Kulićkama, setite se kako je to bilo. Meni je Makica spremala doručak, kafu, bio sam joj omiljeni, branila me je, setite se toga. Nemoguće je da se on tako sveti - dodao je Đedović.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević čestitao Aleks rođendan

- On se muva sa devojkama, a meni se sudi - rekla je Dalila.

- Molim vas, ja se ne muvam ni sa kim, nisam se ljubio ni sa kim, nisam ni imao se*s za razliku od nekih. Ja ne krijem da nju volim, ali ne istim žarom kao ranije. - rekao je Dejan.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

28.01.2022 07:19

BRAVO DEKI SVE SU TVOJE ALEKS TI JE PRELEPA

RADE

28.01.2022 12:01

SRETAN RODJENDAN ALEKS I YIVA BILA