DALILA SAZNALA SVE ŠTO DEJAN O NJOJ PRIČA: Marko Đedović otkrio detalje razgovora sa Dragojevićem, ona POLUDELA OD BESA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.01.2022

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedovič otkrio je detalje razgovora sa Dejanom, Dalili Dragojević.

DALILA SAZNALA SVE ŠTO DEJAN O NJOJ PRIČA: Marko Đedović otkrio detalje razgovora sa Dragojevićem, ona POLUDELA OD BESA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović otkrio je Dalili Dragojević sve šta mu je Dejan rekao o njihovom pomirenju.

- Meni je Dejan rekao da si ga ti navlačila na odnos sa njim i da si mu ostavljala ceduljice i čokoladice, da si mu branila sa kim da se druži - rekao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Ja to njemu radila, ja ga navlačila da on meni pređe? - branila se Dalila.

- Da da, njemu je stalo do pomirenja, on nije mogao da se oslobodi emocija, svi to vidimo ali i vidimo kada mu ti priđeš sinoć, a on se dere da ga štipaš. On je našao praov rešenje šta i kako da radi - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

19.01.2022 15:57

Ostavi ga vec jednom na miru, psihopato. Da si svesna koja maltretiranja mu radis i koje svoje preljube , nabila bi glavu u pesak kao noj, ali, ti kurozderko nemas ni malo stida, nastavljas po starom. Pravis sra*a, a onda se po danu kao izvinjavas. Ali, kada padne noc, tvoj PRAVI karakter, moral i recnik isplivavaju na povrsinu .uzasna zena . Lazljiva zena koja svoju krivicu prebacuje uvek na ex muza i na njegove.

Odgovori 19 3
mm

19.01.2022 16:02

BEY SRAMA VRTI NA SVOJU VODENICU BOG JE VELIKI OBICE JOJ SE

Odgovori 14 4
Aurora12

19.01.2022 19:28

Smucila nam se ova sljamara. Sklonite je vise. Dosta nam je njihove psihopatologije i jos ovaj Smradovic koji menja strane kao gace. Fuj

Odgovori 11 3
Minjon

21.01.2022 12:56

Ljudi Moji,Zar vam nije Jasno ko je Dalila I njena majka.Sjetimo se sta je radila u Parovima SA Mladenom I druzinom.Uhvatila Dejana SA 21 god.neizivljenog,omadjijala ga,promijenila mu vjeru,odvojila ga od PORODICI.Produkcija bi trebala u dogovoru SA Dejanovom porodicom pod hitno da ga izvedu napolje.Spasite momka dok je vrijeme,bojim se da mu nesto ne naudi.