JA SE OVDE RASPADAM! Dalila Dragojević NE MOŽE da dođe sebi zbog Dejanove HLADNOKRVNOSTI nakon njenog POŽRTVOVANJA, on joj PONUDIO SAMO OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.01.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević završiča je u sizama nakon Dejanove hladnokrvnosti.

JA SE OVDE RASPADAM! Dalila Dragojević NE MOŽE da dođe sebi zbog Dejanove HLADNOKRVNOSTI nakon njenog POŽRTVOVANJA, on joj PONUDIO SAMO OVO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon sinoćne emisije "Pitanja novinara" Dalila Dragojević obratila se Dejanu u pišionici, te mu se zaklela o oca da mu se više neće nikada približiti, a kako je on prihvatio to što je ona rekla, ubrzo je došlo do raspave.

- Ono što si ostavio na čuvanje kod mene uzmi, između tebe i mene je došao definitivno kraj. I nikad više, nikad više, ja ti se ocem svojim kunem, nikad ti se više neću približiti. Ti si za mene čovek koji ne postoji, to neka ti bude jasno. Ti meni kažeš dobar dan posle svega što sam preživela zbog tebe - govorila je Dalila.

- Dobro - rekao je Dejan.

- Zapamti ovaj datum, do danas ne postojiš - dodala je Dragojevićka.

- Ja tebi nisam ništa uradio - rekao je Dragojević.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

- Posle sve griže savesti koju sam osetila, doživela sam "Dobar dan". A ti sad skačeš za proteine, jedeš, a ja ništa ceo dan nisam stavila u usta. Ja ću ovde da se raspadnem. Ja ti se izvinjavam za štipanje, ali sad postajem svesna svega. Ti i ja ne možemo da budemo zajedno više nikad - dodala je ona.

- Treba da iskuliramo, posvađaćemo se. Ti si radila iz griže savesti, ja iz ljubavi - govorio je on.

- Ti ništa nisi radio iz ljubavi. Ako hoćeš, možemo sutra da pričamo - istakla je Dalila.

- Nikad nećemo da pričamo - odbrusila je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Dobro - rekao je Dejan.

- Zaboravi na sve što smo pričali i to je gotovo. Posle svega mi se smeješ - zamerila je ona.

- Ti si se meni smejala. Boli me p*čka. Nedelja je dug dan, možemo da ti pričamo, a ja da ti otežavam neću. A ti priredim ono što si ti meni, neću nikad. A ono što sam rekao kad se završi rijaliti, to stoji. Ali moraš biti svesna sebe i šta si uradila zbog piva - rekao je Dragojević i izašao.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (0)

Loading