DALILA NAPUSTILA ZADRUGU? Dragojevićka otkrila sa kim je PRIČALA po izlasku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se nakon okrašaja sa Dejanom Dragojevićem požalila Marku Đedoviću, pa je tako otkrila sa kim je pričala van Zadruge.

DALILA NAPUSTILA ZADRUGU? Dragojevićka otkrila sa kim je PRIČALA po izlasku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević se danas vratio u Zadrugu, a odmah je ušao u sukob sa Dalilom Dragojević, pa su ga ga tako momentalno izveli iz rijalitija.

Dalila je nakog toga doživela nervni slom pa je počela da urla po imanju, a zadrugari su se okupili oko nje kako bi je smirili. Dalila se posle toga požalila Marku Đedoviću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević imala nervni slom

- Kad god sam otišla u produkciju, istu tu kancelariju, nikad nisam tražila poziv sa porodicom ili prijateljima. Oni kad odlaze, oni izmišljaju tamo stvari, ucenjuju, misle da su zvezde. Sve će ih to koštati... Ja nisam tražila ni hotele, ni ručkove, večere... - istakla je Dragojevićka, pa otkrila da je jednom razgovarala sa psihijatrom.

- Ja sam imala jedan razgovor sa psihijatrom. Nisam ni tražila, produkcija mi je ponudila - otkrila je Dalila, a prenosi Espreso.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video snimku ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

15.01.2022 19:44

Dalilu sve informisu. Ona cak zna sa kim je Dejan pricao kada je bio u bolnici, pa mu to prebacivala. Samo je slusajte kada komentarise i ukapiracete da zna mnogo informacija iz spoljneg sveta. Ona je i favorizovana, i privilegovana. U Z A S ! U Z A S ! U Z A S !

Odgovori 35 4