DRAMA U ZADRUZI NAKON POSETE DRAGOJEVIĆA: Dalila saznala kako je izgledao susret pa Dejanu PORUČILA SAMO JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević se posvađali nakon njegovog susreta sa porodicom.

DRAMA U ZADRUZI NAKON POSETE DRAGOJEVIĆA: Dalila saznala kako je izgledao susret pa Dejanu PORUČILA SAMO JEDNO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević prišao je Dalili u dnevnoj sobi kako bi porazgovarao sa njom i sumirao utiske posle posete porodice i prijatelja. Ovaj razgovor ih je doveo do još jedne žestoke svađe.

- Guraj kako smatraš da trebaš, ako ti bilo šta zatreba tu sam. To je sve što imam da ti kažem - rekla je Dalila.

- Šta znači ovo sad? - pitao je Dejan.

- Znači da je tako najbolje. Čula sam kakav je bio susret... Znaš šta je meni drago, što niko od mojih nikada nije rekao ne treba ti on, ni jednu ružnu reč... Ponovo sam prokleta zato što želim više od svega - rekla je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Okej... Znaš šta je poenta - rekao je Dejan.

- Poenta je što si ti uvek bio na vrhu, uzdignut, a ja jedno ništavilo. Trpela sam pet godina sve i svašta, a ti si govorio da je sve nbitno i da me voliš. Sve ovo danas je tebi trebalo, tek sam danas to saznala. Nisi me ni pozvao da izađem da dođem... Ovo je tebi sve trebalo, sve je do sada bila laž, tek sam danas shvatila koliko sam ja ništavilo - nastavila je Dalila.

- Ti si se lažno predstavio! - vikala je Dalila.

- Čime? - urlao je Dejan.

- Znaš ti čime! - rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Hajde isprovociraj me! Šta sam ja tebi uradio? - vikao je Dejan.

- Kakva si ti pi*ka! Šta me pitaš šta mi je? - urlala je Dalila.

- Odrvatna si! Stalno me odbijaš! Kad god ti priđem ti me teraš od sebe! Stalno me teraš! Da li sam ja tebi nešto uradio loše? Branio sam te od svega lošeg i nemoralnog! Ti si bila srećna a ja sam bio ubijen! Posle svega ja ti priđem ti me gruneš! Do kad ćeš biti takva? Nemam više snage nemam, za sve se trudim - vikao je Dejan iz petnih žila.

- Sve ti je draže od mene, svi i sve - nastavio je.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

31.12.2021 20:27

Ako neko nezna sta je iskonski zlo u svakom pogledu e sad zna. Dalila je prevazisla sve sto covek moze zamisliti pod poimanje zla. Izigrava mucenicu svaljuje krivicu na drugog za sve sto je ona uradila odvaja coveka od najvece svetinje porodice. I ko dosad nije verovao u vestice sad ce sigurno poverovati

Odgovori 17 2
Anja

31.12.2021 22:23

Zar je moguće biti ovoliko pokvaren i zao kao što je ova žena Dalila? Kako je ona kažnjavala Dejana ako je on nešto grešio kroz pet godina zajedničkog života ako ga ovako kažnjava za njen greh, preljubu. Ovo je strašno, ova žena i njena porodica nemaju ni zrno ljudskosti. Majka zagrlila dete nakon par godina, bratu hoće da iskoči od radosti što grli brata a g.... od žene hoće da imoduzme tu sreću. Dalila će celi život biti nesrećna, nema ljubavi ni za koga pa čak ni svog oca. Da, ne voli Dalila oca, ovo je sad samo strah od njega. Dok je bila sa Carem rekla je da nju ne zanima i nije briga za porodicu nego da ona želi da bude srećna. Gde je tu ljubav i poštovanje oca a majku retko kad spomene,kao da je se srami. A prijateljica joj Ljuba (koja je večeras očajno izgledala, žena je baš ružna). Vrlo zanimljiv izbor za ženu od 28 godina da joj je prijateljica žena od 40 i još imal čitav život nesređen i sa kćerkom razmenjivala gnusne uvrede pred tv kamerama. A tek što Dalilu podržava Ermina, slična "kategorija". Treba li ovde uopće komentar?

Odgovori 18 2