JA SAM IM SMETNJA! Dalila otkrila šta će URADITI kad Dejanova porodica bude UŠLA U ZADRUGU ZA NOVU GODINU!

Autor:

Zadruga

23.12.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Dalila Dragojević otkrila je šta će uraditi kada Dejanova porodica bude ušla u Zadrugu za Novu godinu.

JA SAM IM SMETNJA! Dalila otkrila šta će URADITI kad Dejanova porodica bude UŠLA U ZADRUGU ZA NOVU GODINU!

Foto: Printskrin: TV Pink

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević šokirali su javnost pomirenjem koje je usledilo nakon prevare koju je ona počinila u rijalitiju, te su u Belu kuću stigla brojna pitanja vezana za njihv odnos.

- Dalila, da li si se približila Dejanu samo da bi se oprala i niko od njegovih ne dođe za Novu godinu? - pročitao je voditelj Dalili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Da se ja perem, to bi izgledalo drugačije, kukala bih, molila, izvinjavala, plakala... Ja stojim iza svojih postupaka. Rekla sam mu da me prihvati takvu ako može. Naveo mi je dve osobe sa kojima bih kao bila, ja sam rekla da nema ništa od toga. A rekla sam mu da je bolje da brine o osobi koja me je podržala privatno... Da je pranje, to bi drugačije izgledalo. Ja sam neko ko je uvek stajao iza svojih postupaka. Što se Nove godine, ne znamo da li dolazi ko. Te osobe ne mogu da dobiju ruku od mene. A ako njega porodica podržava njega kao njega, onda treba da dođu i pruže ruku svom sinu. Ispalo je sad da su njemu stigle stvari jer nije sa mnom. Da li su mu stigle stvari jer ga vole ili jer nije sa mnom? Ako sada prestanu da stižu stvari ili nešto drugo, onda znači da sam ponovo ja smetnja. Onda se dokazuje da sam im ja bila smetnja. Valjda je bitna srećna, on je sada srećan ponovo. Ja gledam iz onog ugla koji je po mom mišljenju pravilan. Ja znam da je moj otac tu i posle onoga što sam napravila, sa ili bez Dejana, kao i moja majka. Roditelji ako su iskreno tu, su iskreno tu. Ko sam ja da biram ko će ovde doći za Novu godinu? Ja sam povređena sa njihove strane i neću im pružiti ruku. Dejan je ovde u Zadruzi 3 plakao jer mu je David samo pružio ruku. Zbog njegove izjave da sam prvo bilo zaljubljena u njega nikad mu neću pružiti ruku. Ja sam njega i Anu Korać tako dočekala da je Ana rekla da je mama tako nije dočekala. Što je dolazio u kuću žene koja je zaljubljena u njega? Ali svakom svačije - govorila je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

- U jednoj svađi si rekla Dejanu: "Idi tamo gde si rekao da ćeš oprostiti", a on je rekao da će oprostiti porodici. Izgledalo je kao da si sa besom rekla to - dodao je Milan.

Republika

Foto: printscreen

David Dragojević

 

- Ne kažem ja to iz čista mira. Ja sam neko ko nikad nije imao problem gde će on da ide, on je taj koji nije hteo da ide. Meni je posle one velike svađe priznao da nije ostao bez prijatelja zbog mene. Ta Jovane to, za koju sam smatrala da nije imala drugarske namere prema njemu... Večeras sam mu u pušionici rekla da mu ne bih oprostila da je meni ovo uradio... I onda je u WC-u rekao da će uraditi to i naterati da mu oprostim. To je to - zaključila je ona u emisiji "Pitanja gledalaca"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jagoda

23.12.2021 09:30

Ona Dejanu da oprosti? Svašta lupa nemoralna i šuplja.

Odgovori 41 3
Dada

23.12.2021 10:15

Fuj sta radi ovom sirimahu..pa svi kazu od njen familija i ucesnika Parova sa je zaljubljena u Davida..koja je to prostitutka..

Odgovori 42 10
mina

23.12.2021 10:24

nemoralna se uplasila vec smislja koje ylo da uradi njen psic deki

Odgovori 30 7