BRAK SA IVANOM MI NIJE GUBITAK, IZGUBIO SAM SEBE: Nenad Aleksić Ša otkrio da li ga u NOVOJ GODINI čeka LUDI KAMEN, a sa NJOM će provesti najluđu noć! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.12.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša u razgovoru za Republika.rs otkrio je novogodišnje želje, kao i finansijskom debaklu koji je doživeo zbog bivše supruge Ivane Aleksić.

BRAK SA IVANOM MI NIJE GUBITAK, IZGUBIO SAM SEBE: Nenad Aleksić Ša otkrio da li ga u NOVOJ GODINI čeka LUDI KAMEN, a sa NJOM će provesti najluđu noć! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, Pixabay

 

 

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša pred našimkamerama sumirao je njegovu 2021. godinu koja je bila i više nego turbulentna. Podsetimo, Ša je ušao u rijaliti ,,Zadruga 4", zaljubio se tada u atraktivnu crnku Taru Simov, sa kojom je prevario suprugu Ivanu Aleksić, nakon čega se od nje razveo i prepustio se u potpunosti zadrugarki. Međutim, njihova ljubav bila je i više nego burna, a mnogi komentarišu da između Tare i Ša ljubav i dalje tinja. 

No, nako što je izašao iz rijalitija, Ša je i dalje bio u vezi sa Tarom, koja se nekoliko nedelja kasnije završila, a on je odlučio da dalje nastavi sam i posveti se muzičkoj karijeri. Nakon raskida Ša izbacuje dve pesme koje su doživeli veliki uspeh, što je njemu donelo veliki profit, a mi smo odlučili da porazgovaramo sa njim o budućim planovima, kao i šta je 2021. godina njemu donela, a šta oduzela, te nam je reper otkrio i sa kime će provesti novogodišnju noć. 

Republika

Foto: Privatna arhiva, Pixabay

Nenad Aleksić Ša Nova godina

 

Šta je 2021 učinila za tebe, čemu te je naučila?

- Pamtiću je po tome što se izdešavalo svašta nešto i loše, mislim da mi je najgora i najteža godina, ali i velika lekcija za dalje, 2022. biće malo bolje, ne tražim previše. Ova godina me je naučila da cenim sebe i da sebe stavim na prvo mesto, uvek sam sve žive stavljao na prvo mesto, ali sam naučio da volim sebe,, stavljaću sebe na prvo mesto i da više radim na sebi.

Novogidšnje odluke koje si doneo, neke želje koje si sebi poželeo?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Ne znam, nisam imao neke preterane želje, život mi je bio opušten, sad ću malo ozbiljniji pristup da imam životu. Neka bude želja za sledeću godinu da budem srećniji i ozbiljniji

Da li to ozbiljniji znači da očekuješ neki novi brak?

- Ne, ne, ne planiram da se ženim, rekao sam da se nikad više neću oženiti, ali mi prija da budem sam, društvo je tu uvek, gledam da udovoljim sebi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Sa kime ćeš provesti novogodišnju noć, sa nekom devojkom?

- Nisam imao nešto kombinacija, volim da se družim sa ženama, novogodišnju noć provodim sam, gledam da uđem sam u Novu godinu, da nekako novi Nenad bude u toj godini, krećem od nule, sam, pa da vidim koliko ću dogurati.

Kada se okreneš unazad, šta je za tebe najveći gubitak, ali i dobitak?

- Dobitak je to što sam vratio sebe sebi, i upoznajem sebe više, nisam se nikada osamio, baš sam pričao sa drugarica koja mi je rekla da moram da naučim sa samim sobom da funckionišem, mislio sam da ne mogu da budem sam, ali sada upoznajem sebe. Nisam savršen, niko nije, ali opet to što jesam, sviđa mi se. Najveći gubitak, gledaj, sad ono, glupo je pričati o novčanom gubitku, ali to i te kako, što se tiče braka, ne kajem se, sve je to trebalo da se desi, ali novčani gubitak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Da li si pristalica običaja da u Novu godinu uđeš u crvenom donjem vešu i da li ćeš ispoštovati?

- Može, s**si veš, može, crveno obuci nek sluti na radost, sve što donosi sreću, ja sam za to! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Željko

31.12.2021 13:04

Šašavi Ša je šaban kome ništa ne treba verovati.