TARA JE JEDNA ULIČARKA KOJA NE ZNA ŠTA JE PORODICA: Kuma Anđele Đuričić PONIZILA zadrugarku pa progovorila o TUŽBI!

Autor:

Zadruga

31.12.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Anđele Đuričić oglasila se nakon svađe sa Tarom Simov, pa je jasno iznela svoje mišljenje, ali i mišljenje Anđelinih roditelja.

TARA JE JEDNA ULIČARKA KOJA NE ZNA ŠTA JE PORODICA: Kuma Anđele Đuričić PONIZILA zadrugarku pa progovorila o TUŽBI!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Anđela Đurišić je neko ko ne priča mnogo o svom privatnom životu, pa tako i malo ko zna da je izgubila rođenog brata u saobraćajnoj nesreći pre par godina. Anđelina kuma tvrdi da je ovo i dalje bolna tema od koje se zadrugarka i dalje oporavlja, i ovo je ujedno i razlog zašto ne da da joj se porodica pominje u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara nasrće na Anđelu

Anđela je nedavno ušla u raspravu sa Tarom Simov jer joj je pominjala porodicu, a sada se oglasila njena kuma koja je otkrila šta kažu Anđelini roditelji na ovo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

-Anđela je jako tužna, ja je poznajem i vidim, čak i kada se smeje, nije to, to. Teško joj pada odvojenost od porodice, oni su preživeli tu tragediju pre nekoliko godina i niko se nikad od toga nije oporavio, niti će. Da jedna Tara njoj uzima porodicu u usta i da je gađa i pljuje, zaigrala se mnogo. Pa, Anđela je zenica oka njene porodice, život za nju će da daju, mnogo ih je potreslo kada su vidli da je Tara nasrnula na nju. Ne znam da li će da pokreću tužbu, ali verujte, da tek tako da pređu preko toga neće. Tari će i te kako staviti do znanja da Anđelu ne sme popreko da pogleda, a kamoli nešto više. Uličarka, ona ni ne zna šta znači imati porodicu, niti je sa ocem, niti sa majkom, imali smo priliku da je kroz rijaliti upoznamo i vidimo ko je i šta je. Budaletina jedna, pa ne da ne može da se upoređuje sa Anđelom, nego je to misaona imenica – kaže nam Anđelina kuma i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tara nasrće na Anđelu

– Verujte mi da će Tari biti zabranjen ulaz u Crnu Goru nakon svega. Udarila je na osobu i to na tako odvratan način, na koju nije smela. Zanela se previše. A, najgora stvar je, što ona zna za Anđelinu tragediju, klošarka! I gađa je tamo gde je najtanja. Ali i ovog puta je Anđa pokazala da je dama koja se ne spušta tako nisko –  rekao je izvor poznat redakciji za Star, a prenosi Skandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zorka

31.12.2021 14:25

Ali su se ti Anđelini uzvisili. Zamisli Tari zabraniti ulaz u CG jer se pozitivno izrazila o njihovoj porodici, a gađala Anđelu kad je Anđela udarila na njenu traumu. Ili je valjda samo Anđeli dozvoljeno da ima životne traume?! Uostalom zasto oni misle da i iza Tare netko ne stoji, puno jači od narko profitera iz Herceg Novog?