NISAM GA NIKADA POŽURIVAO, ON JE ZAVODNIK BROJ 1: Osman Karić progovorio o Stefanovoj VERIDBNI, a onda je potkačio i NJIH!

Autor:

Zadruga

30.12.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se redovno oglašava po pitanju svake teme u Zadruzi, a sada je rešio da progovori o Stefanovoj verididbi, a i o nekim ostalim zadrugarima.

NISAM GA NIKADA POŽURIVAO, ON JE ZAVODNIK BROJ 1: Osman Karić progovorio o Stefanovoj VERIDBNI, a onda je potkačio i NJIH!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, i da vrlo rado komentariše sve ukućane na velelepnom imanju. Osman je ovoga puta komentarisao sve goruće teme u Zadruzi, ali osvrnuo se i na sina Stefana Karića i na njegovu vezu sa misicom Jovanom Ljubisavljević. 

 

 

- Što se tiče Stefanove izjave i Novogodišnje želje da zaprosi Jovanu po izlasku iz Zadruge, ja kao otac ne bih imao ništa protiv, čak šta više, voleo bih da mu se želja i ostvari. Mislim da je baš dosta toga prošao kada su devojke u pitanju, mislim da se retko ko u Srbiji, a i Beogradu može time pohvaliti. Tako je Stefan i dobio nadimak "zavodnik u gradu No1''. Ja kao otac nikada ga nisam požurivao u tome da treba da se skrasi i ženi, drago mi je da je do tog zaključka sam došao, verovatno što je u Jovani prepoznao ženu za celi život. Naravno rijaliti Zadruga mu je u tome dosta pomogao, gledajući sve te devojke i upoređujući ih sa Jovanom samo je ubrzalo njegovu želju da stane na ludi kamen što pre - započeo je Osman za Pink.rs a onda je potom i objasnio.

 

 

- Da objasnim i zašto. Devojke tamo, ne baš sve, ali 97%, su jako nemoralne, pohotne, promiskuitetne, ne prezaju ni od čega da bi došle do svog cilja, a cilj im je ne da zarade novac. One ne razmišljaju mnogo šta će biti kad izađu, šta će im reći roditelji i narod koji to sve prati. One hoće samo da budu poznate, popularne i slavne, pa makar to bilo i na pogrešan način. Citiram jednu devojku iz filma Vidimo se u čitulji gde kaže"Ja hoću da budem poznata, hoću sve i odmah". Mislim da je Stefanov izbor, kada je u pitanju Jovana, pun pogodak. Jovana je jako vaspitano dete, mirna tiha, komunikativna, uviđavna, elokventna, ljubazna. Sve reči hvale od mene za nju. Kažem, što se mene tiče i Stefanove želje, naravno podržaću ga u tome, ali jedno smo zaboravili i ja i vi, da se za to pita i Jovana koja u svemu tome daje poslednja reč od koje sve zavisi - rekao je Osman.

 

 

Nakon ovoga, Osman se najpoznatiji rijaliti tata se osvrnuo i na vezu Maje Marinković i Filipa Cara koja je jedna od najpraćenijih ljubavi u ovoj sezoni rijalitija.

- Što se tiče Maje i Cara, ne bih mnogo pričao, već sam dosta puta davao svoj sud o tome, pa ne bih da se ponavljam. Mislim da je ta veza bolesna I pogubna po oboje. Mislim da je Car nekim slučajem moj sin, odrekao bih ga se javno i ne bi imao pristup u kraj koji živim, a kamoli da se vrati kući. Mislim da je on neko ko leči komlekse nad ženama, glumi opasnog momka sa asfalta Crkvenice u kojoj ima jedno šetalište pored mora i desetak manjih isprepletanih ulica. Opet Maja, čijeg oca Takija poznajem površno i na neki našin čoveka poštujem, ali ga ovim putem neću tapšati po leđima i govoriti mu šta želi da čuje. Rećiću mu dobronameran savet da svoju ćerku po izlasku uhvati za ruku i odvede nekom dobrom lekaru, psihijatru, dok još ima vremena. Maju poznajem lično, dobar je čovek, na neki način je poštujem i volim kao da mi je dete, ali ima "opsesivno kompulsivni sindrom", koji se danas terapijama uspešno leči. Da sam joj ja otac, ja bih to uradio, e sad, šta će uraditi Taki, to je na njemu - rekao je Osman.

 

 

Na pitanje da da svoju analizu na propali brak i vezu Dejana i Dalile Dragojević, Karić je kratko odgovorio: 

- Dejan i Dalila, izrežirani deo filma "Povratak Džedaja", a njihov je "Povratak Aždaja". Dalila je Dejanu uvalila "kobaju i jaja", samo ću to reći - završio je Osman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vladica

30.12.2021 19:21

Dok je Stefan u Zadruzi njegov otac Osman verio devojku Jovanu misicu?

Zana

30.12.2021 19:54

Ako je on zavodnik No 1, ja sam ljubicica.

Odgovori 10 1