TO JE JEDAN ANOMALNI ČIN: Kristijan OPLEO po Maji, Caru i Dalili! (VIDEO)

Autor: MARKO PANTIĆ

Zadruga

27.12.2021

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović progovorio je o posledicama korona virusa, a onda se osvrnuo i na goruće teme u Zadruzi.

TO JE JEDAN ANOMALNI ČIN: Kristijan OPLEO po Maji, Caru i Dalili! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović gostovao je na Republika.rs nakon što se oporavio od korona virusa.

Kristijan je nedavno objavio na društvenoj mreži Instragram da se bori sa korona virusom, a sada je progovorio kako teče oporavak.

- Posle korone imam dobar oporavak, nije udarilo na pluća, malo mi je oštetilo sluh na levom uhu, a izgubio sam i čulo ukusa i mirisa - započinje Kristijan i dodaje:

- Bio sam protv vakcinisanja ali već drugi put gubim čulo ukus. Kad hranu doživljavate kao anemični striropor, tek onda shvatite koliko gubite. Išao sam u javnost, nisam nosio masku, slikao sam se svakodnevno sa stotinu fanova, ugrožavao i njih i sebe, verovatno mi je neko od njih i preneo - priča Kristijan.

Bivši Zadrugar kaže da slabo prati Zadrugu, ali da ga obožavaoci stalno pitaju kada će moći da ga gledaju na malim ekranima.

- Slabo pratim Zadrugu, imam preko 100.000 pitanja kada ću ući da stavim Cara i Mensura na mesto. Mensura ne znam pa ne mogu da komentarišem, a sa Carem imam dobar odnos ali je bilmez i nemam lepo mišljenje o njemu. Ne mogu da uđem sa njim u konflikt jer je uvek pokazivao respekt prema meni, ali to što radi ne smatram normalno- kaže Kristijan i dodaje da mu ljubavni trougao Maje, Dalile i Cara nije jasan.

- Anomalni čin sva tri učesnika, izazivaju kontroverzu i razbilo je sve tabue, ljudi se gade same pomisli da budu u vezi sa nekim. Ovo je samo repriza Janjuš i Maja samo se drugačije zove čovek, već smo videli to i sa Čorbom i Mensurom. Sistem vrednosti im je dno dna, Car, Dalila, Dejan i Maja su na samom dnu i pokušavaju da iskopaju rupu.

- Ne verujem da su se dogovorili, smatram da su oni tog kalibra osobe, nemaju taj kvalitet da razaznaju šta je dobar, a šta loš postupak - završava Kristijan.

Nastavak razgovora sa Kristijanom pogledajte sutra u 18h samo na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Veljko

27.12.2021 18:01

I Kikijev sistem vrednosti je dno dna.

Odgovori 14 2