USPELI SMO! MAJA I DALILA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, ZBOG PORTALA REPUBLIKA.RS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.12.2021

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Dalila Dragojević pozirale zagrljene za novogodišnje praznike za dnevne novine SRPSKI TELEGRAF i portal REPUBLIKA.RS!

USPELI SMO! MAJA I DALILA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, ZBOG PORTALA REPUBLIKA.RS! (FOTO)

Foto: printscreen

Danas je u Zadruzi bilo slikanje za dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika.rs, što je izazvalo opštu pometnju među aktuelnim zadrugarima. 

Ono što nam je bila početka ideja, jeste da spojimo dve ljute rivalke Maju Marinković i Dalilu Dragojević. I moramo vam priznati da nam je pošlo za rukom.  

Foto: printscreen

Maja i Dalila

Ljute rivalke su pozirale rame uz rame jedna sa drugom, ali ono što nas je posebno obradovalo jeste kada je naš fotograf dobio i zagrljaj! Znači uspeli smo za praznike da spojimo nespojivo. 

 

Osim toga, naša ideja je bila i da spojimo Maju Marinković sa svim svojim bivšim momcima u Zadruzi. Na spisku su se našli Marko Janjušević Janjuš, Milan Janković Čorba i Mensur Ajdarpašić.

Republika

Foto: printscreen

Maja, Janjuš, Mensur i Čorba

I tu smo uspeli. Maja konačno ima fotku sa svim svojim bivšim ljubavima, iako je sada u "srećnoj" vezi sa Filipom Carem. Čorba je dok su pozirali napravio "pištolj" i uperio ga Maji u glavu. Šta li je ovo značilo?

 

EKSKLUZIVNE fotografije zadrugara moćićete da pogledate na portalu REPUBLIKA.RS kao i dnevnim novinama Srpski telegraf tokom novogodišnjih praznika! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
jaca

27.12.2021 07:09

ona i corba su kul ovi su mi mlaki

Ana

27.12.2021 08:51

Maja i nesređena ( u jednostavnoj odeći ) izgleda kao gazela a Dalila ( u haljini za vašare ) izgleda jeftino i prosto. Dalila i Irma, kako bi rekli Bosanci, izgledaju kao dvije bedevije. Inače sinoć je bio cirkus od odeće prilikom snimanja. Gde te devojke žive, sa kim se druže, ko ih odgaja pa su odabrale garderobu kao da se snimaju za časopis za odrasle. A tek poze? Đedović ih svo vreme zaj...va, one glupe i takmiče se ko će vrelije " ispozirati". Dalili dupe na Avali a stomak u Šimanovcima, baš je zdepasra. Tara hoće na silu da ispadne seksi, vuče ovu novu Anu na povocu kao Dalila Dejana. Jedino je Anđela u snimku sa Matejom pokazala kako se pozira. Šteta što njih dvoje ne mogu zajedno, svi ostali parovi su "bolesno stanje".

jasna

27.12.2021 10:31

majo alal vera