TAKI MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU, ŠOK PAPARACO: Uhvatili smo Majinog oca na testiranju, spreman da se obračuna sa Carem! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.12.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs dobio je informaciju da se Taki Marinković nalazi na testiranju kako bi sutra vrlo nonšalantno mogao da uđe na najpoznatije imanje u Srbiji.

TAKI MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU, ŠOK PAPARACO: Uhvatili smo Majinog oca na testiranju, spreman da se obračuna sa Carem! (FOTO)

Foto: youtube.com/Republika

Najpoznatiji rijaliti otac Taki Marinković trenutno se nalazi na analizama koje su mu potrebne kako bi mogao bez ikakvih problema da sutra uđe u rijaliti ,,Zadruga 5". Naime, kako saznajemo, Taki će sutra ući na imanje kako bi se video sa ćerkom Majom Marinković, a definitivno da njihov susret svi očekuju da vide. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković

 

Mi smo dobili od Takija fotografiju kako čeka u redu da odradi sve potrebne analize i PCR test, kako bi se utvrdilo da je negativan na koronavirus. Taki ne krije da je uzbuđen zbog susreta sa ćerkom Majom, a već je razmišljao dugo o tome šta će joj sutra reći kada je bude ugledao. 

- Spremio sam joj dosta poklona, zaista, uzbuđen sam, ja neću da pravim tamo haos, ja sam civilizovan čovek. Idem da vidim ćerku i sve ću joj reći šta joj zameram, naravno, neću da je tamo tešim, ja ću reći onako kako stvari stoje, mislim da je tako najbolje - rekao je Taki za portal Republika.rs. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković pred ulazak u Zadrugu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Oki

30.12.2021 16:27

E Tukac jedan ides da podrzis majakitu kako si ti veliki covek.

Srdjan

30.12.2021 19:17

Dolazi u posetu 10 minuta.

Alex

31.12.2021 01:48

Djece ovaj Tukac zar nema dovoljnoj bruka jos samo on fali.