TARA SIMOV IZGORELA OD BESA, PA NAPALA ANĐELU: Ne spominji mi KOSU, RAZBIĆU ti GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.12.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov je skočila na Anđelu Đuričić nakon što je htela da joj "zalepi" šlag na lice, pa je moralo i obezbeđenje da interveniše.

TARA SIMOV IZGORELA OD BESA, PA NAPALA ANĐELU: Ne spominji mi KOSU, RAZBIĆU ti GLAVU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je u Zadruzi igra gde zadrugari "lepe" šlag ljudima koji su ih najviše razočarali. Na redu je bila Anđela Đuričić koja je polako krenula ja Mateji Matijević, a onda je došla do Tare Simov. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić daje izlaganje

- Da se ovaj šlag lepio pre mesec dana išao bi Mateji, jer me je tad ponizio. Tad me je povredio i doživela sam veliko poniženje. Ali isto tako, postoje drugi ljudi u kući. Npr. imala sam konflikte sa Anom Spasojević, svađale smo se, raspravljale, i dalje mislim da ima zlu nameru prema meni, to mi je dokazala kod frizera. A onda imamo i treću osobu, Taru Simov koja pre svega ide po osobi, npr. pre ove igrice, preti indirektno. Preti da ja čujem, da ako ja njoj zalepim šlag, da će da mi slomi vilicu. Već mi je pretila, prošle nedelje gađala šoljomn. Ne prestaje da priča o meni. Hajde kada smo Mateja i ja bili zajedno, ali kada nismo. To prelazi u lične frustracije. Pokušava da me ospori na svaki mogući način, zabranjuje ljudima da se druže sa mnom. Mene ona ne zanima, ne zanimaju me njene priče, teme. Ponajmanje me zanima ona, ali očigledno ja nju toliko zanimam... Ja njoj ništa ružno nisam rekla - pričala je Anđela o Tari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Obezbeđenje moralo da interveniše

- Dovoljno da mi pomeneš kosu. Drugačije je kad kažeš meni. Meni se te stvari ne spominju, bolest, kosa, porodica, ukoliko ne želiš da ostaneš bez glave. Meni možeš samo da pokušaš da zalepiš šlag - odgovorila je Tara.

Anđela je krenula da zalepi šlag Tari, ali je zadrugarka počela da je gura, pa je moralo obezbeđenje da reaguje. 

- Toliko si jadna, da mi te je žao - rekla je Anđela.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Majka

28.12.2021 16:31

Stvarno ne razumem produkciju šta će im više Tara u početku sam razumeo da javnosti treba pokazati da postoje i takve "ličnosti"ali ovo je ipak previše,nju ipak treba smestiti u adekvatnu ustanovu najmanje 5 god.pa je ponovo prikazati uspela ona ili ne!!!

Zana

28.12.2021 18:06

Ovu agresivnu , nevaspitanu, stalak za infuziju, budaletinu, koja ljubomorna na Andjelu , vreme je da IZBACITE ! Ocigledno je da devojka krizira , ljubomorna je na Andjelu, povredice je.