MIKI ĐURIČIĆ SLAGAO ŽENU, PA UŠAO U RIJALITI: Pčelar iz Kupinova sakrio VELIKU TAJNU koja će ga UNIŠTITI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Miki Đuričić od svoje izabranice sakrio je veliku tajnu koja može uneti nemir.

MIKI ĐURIČIĆ SLAGAO ŽENU, PA UŠAO U RIJALITI: Pčelar iz Kupinova sakrio VELIKU TAJNU koja će ga UNIŠTITI! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Zadrugar Miki Đuričić u rijaliti ,,Zadruga 5" ušao je kao novopečeni otac, ali i zauzet, budući da ga kod kuće čekaju ćerkica Dunja i njegova lepša polovina. Međutim, izvor za medije otkriva da se Đuričić sa izabranicom već dogovorio šta će uraditi sa honorarom, ali ono što nije znala jeste gde odlazi dobar deo novca. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić

 

Naime, kako izvor priča, Miki se dogovorio sa ženom da nakon što se Dunja rodi, da će porok ostaviti iza sebe i da više neće rasipati novac svuda okolo. Međutim, on je od nje sakrio da je ostao dužan na desetine hiljade evra, što će definitivno u njihov život uneti nove probleme. 

Obećao je ženi kada se ćerka rodila da više neće bacati novac i da će pobediti taj porok, međutim, sakrio je od nje da je dužan na desetine hiljada evra. Ne znam kako će ispeglati to sa njom, ali i ona je znala za koga se udaje. On u prvi mah nije hteo ni da čuje za rijaliti, posebno mu je teško palo da se odvoji od ćerke, ali morao je,  to mu je jedini način da vrati dugove. Želi da započne miran život sa svojom porodicom, da gaji stoku, pravi domaće proizvode i proširi imanje, a ništa od toga ne može dok mu dugovi stoje nad glavom – kaže Đurićev prijatelj za Svet i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miki Đuričić Zadurga 5

 

- Nadamo se samo da će izdržati do kraja i da neće izaći praznih džepova, ali sa njim se nikad ne zna. Pa u prvoj sezoni je izašao samo 9 dana pred kraj i osrtao bez 50.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading