BABA MILJANE KULIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: Unuku snabdeva ALKOHOLOM i EVRIMA, a nju do sada niste mogli da vidite u javnosti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić prvi put pokazala je svoju babu u javnosti.

BABA MILJANE KULIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: Unuku snabdeva ALKOHOLOM i EVRIMA, a nju do sada niste mogli da vidite u javnosti! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić, umesto da se pozabavi svojim psihičkim stanjem, odlučila je da napravi gozbu povodom rođendana, a tom prilikom prvi put je pokazala njenu babu, koja se očigledno rasipal od para. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Kulićeva je podelila nekoliko fotografija sa proslave, a između ostalog pokazala je i babu, koja je u ruci držala papreno skupo alkoholno piće, a u drugoj je držala novčanicu od 100 evra koju je poklonila unuci. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a svi su ostali u šoku kako izgleda Miljanina baba, koju do sada javnost nije imala prilike da vide. Žurka se održala u Lučanima, a proslava je trajala do ranih jutarnjih sati, kako to inače biva u porodici Kulić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Baba Miljane Kulić

Svi su se pitali da li je ovo Miljanina baba sa očeve ili majčine strane, pa su se komentari samo nizali jedan za drugim. Međutim, po strani tu misteriju, izgleda da baba Kulićka zarađuje novac kojim obasipa unuku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Zana

25.12.2021 14:05

Mozda baba kocka ?

Odgovori 10 0
Živojin

25.12.2021 18:25

A tiketi iz kladionice u džepu.

Milijana

26.12.2021 07:16

Baba od Milijane🤣.Miljane i Milijane🤓🤣🤣🤣🤣